0202358111

Wishlist meets christmas

Wishlist meets christmas

Met trots kan ik zeggen dat ik een kerstjunkie ben!

Wat heb je gekocht? Ik nog niks …. Ahh toeee zeg nou.. Wat heb je gekocht NEE zeg ik niet! Je ziet het vanzelf wel. Honderd uur later en ik vraag nog steeds ahh toe wat heb je gekocht?

Mer het hoort een verassing te zijn je weet wel kerst! Maar ik wil het zo graag weten.. Please (puppy oogjes). Nou dan hou ik maar op! Maar serieus kerst is zo gezellig, het samen zijn met je familie en natuurlijk cadeaus. Ik heb nu al gepland wat ik met kerst ga doen… Het is zelfs zo erg dat ik kerst pyjama’s heb besteld bij de H&M! Zodat wij kerstavond fijn thuis kunnen zitten met lekkere hapjes drankjes en dekentjes. Klinkt heel saai maar ik kan daar zo van genieten! Samen de cadeaus uitpakken. Wat mij betreft ben ik lekker burgerlijk!

Het genieten van het leven de liefde en aandacht maakt een mens ook heel erg gelukkig. Gelukkig zijn is happy zijn en happy zijn is gezond zijn. Maar het is gewoon te leuk nu dat ik aan het typen ben weet ik niet eens wat ik nou precies wil over brengen en toen wist ik het opeens! Dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan.. fotobloggen…

Dus heb hier wat foto’s van mijn wishlist…

hf_c_baies tri-tone-cartier-like-armband valentino-rockrunner-leopard-back louis-vuitton-são-paulo-city-guide-french-version-books--R08137_PM2_Front view

Enjoy your christmas! 

xoxo ml

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: