0202358111

Weg met onzekerheid!

Weg met onzekerheid!

Hello fashion friends 

Iedereen heeft het wel is onzekerheid de één wat meer dan de ander.. De ander is er chill onder, de ander kan zich weer suf piekeren.. Ach ja het hoort er nou eenmaal bij! Toch? Vraag ik mijzelf kijkend in de spiegel af. Jij bent van positiviteit zeg ik stellig tegen mijzelf! Dat ben ik zeker maar ook ik heb mijn onzekerheden… Ik kijk even sip weg… Stop schreeuwt mijn onderbewuste tegen mij.. Houd op!!!! “Hier zijn de rampgedachtes” Meteen kijk ik nog een keer in de spiegel en stel mezelf de vraag is onzekerheid zo erg dan?.. Nee dat is het niet zolang je er wat positief uit kan halen. Vandaag wil ik jullie tips en tricks geven om zekerder te worden. Zekerder te worden van jezelf! Iedereen mag er zijn op zijn of haar manier… Vind je ook niet…??


#1

Kleed jezelf goed en straal zelfverzekerdheid uit! 

IMG_6838

Rechte rug, lipjes getuit, hoofd omhoog en gaan met die banaan… Kleding is zo veel meer dan alleen er “goed” uitzien… Het doet ook wat met je zelfvertrouwen! Het geeft je een boost waar je u tegen kunt zegen. Met recht op lopen, make-up en een glimlach ben jij klaar voor de wereld! Straal van binnen en van buiten!

Rock it girl!  You only life once don’t spoil it! 


#2

Minder nadenken en veel meer zeggen.. 

Dat was er een waar ik mij totaal niet in kon vinden… Hahah ik was meer van nou ja laat maar dan of als jij dat zegt… Maar dat is alles behalve goed. Zeg wat er op je hart ligt. Zoals een goede vriendin van mij altijd tegen mij zegt maak niet van je hart een moordkuil. Gelijk geeft ze.. Wat heb ik eraan om met andermans gevoelens rekening te houden.. Want ik wil niet dat hij of zei boos wordt of nog erger… Who cares je moet kunnen zeggen wat er op je hart ligt. Het is meestal ook de manier waarop..

Wees eerlijk en vooral eerlijk tegen jezelf! Als jij iets niet leuk vind ”zeg het” als iemand je kwetst ”zeg het” of als jij dat ene ding niet wil doen ”zeg het”!

you are tough in your own kind of way 


#3

Denk na: Over waar je aan denkt. 

Klinkt misschien heel raar nadenken over wat ik denk. Is het ook haha! Maar soms gaat het leven zo snel dat we niet stilstaan bij wat wij denken of voelen. Soms kan je zo vaak negatieve gedachtes hebben zonder je ervan bewust te zijn. Nadenken over je gedachtes helpt jou te beseffen of je over leuke dingen denkt of negatieve dingen. Zodra ze negatief zijn probeer er wat positief van te maken. Bevoordeeld als jij lekker in de avond in bad ligt denk na waar jouw hersenen vandaag allemaal geweest zijn. Als het negatief was probeer er een positive draai aan te geven.

 

Geluk zit in een klein hoekje zorg jij dat het hoekje bij jouw ligt? 


#4

 Los laten… wat mensen over je (kunnen) denken. 

Jouw leven, jouw regels! Wees jezelf als jij op een tafel wil staan en de hullahoep wil doen.. Doe dat! Klinkt misschien een beetje drastisch. Maar ik denk dat ik mijn punt wel duidelijk heb gemaakt! Nogmaals JOUW LEVEN jij bent de dirigent over je eigen leven. Niet Truus de buurvrouw.. 😉

 

Wat heeft zij nou weer aan dat kan echt niet! …of…. Wat leuk wat ze aan heeft! Wat er in iemands hoofd rond gaat weet je nooit! Moet je ook niet willen weten!!!


#5

Geef anderen complimenten

Doe het alleen wel gemeend! hahah anders komt het ook zo nep over.. Tenzij je heel goed kan acteren! haha.. Wees positief ga niet meer in roddels waar een eindeloos negatieve sfeer en draai in zit. Zoek het beste in anderen en zie de mogelijkheden wat jij er aan hebt!

Wat een mooie eigenschap, hoe doe je dat toch?


 

Ik hoop dat ik het duidelijk heb beschreven en dat je er ook echt wat aan hebt!

Schrijf je in voor onze N I E U W S B R I E F.

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Check onze nieuwe items in onze online boutique!

Xoxo ml♥

8 Responses to “Weg met onzekerheid!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: