0202358111

Verzenden & retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

Free shipping!!

Hoera!! Bestellingen boven de 75 euro gratis, verzenden binnen Nederland.

Verzenden 

Voor 16.00 uur besteld is de volgende dag in huis! 

*Kosten :De standaardverzendkosten zijn € 4,95 voor bestellingen in Nederland en 6,95 voor België.

Let op : De kosten voor retournering zijn te allen tijde voor de consument.

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een email van Justlivelife met je orderbevestiging. Controleer hiervoor ook je spambox. Wanneer je bestelling door ons verwerkt is, ontvang je per email een verzendbevestiging. 

Levertijden

Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk in huis te hebben. Helaas zijn er nog geen mogelijkheden om de producten dezelfde dag nog te bezorgen, maar wanneer je voor 16.00 jouw bestelling plaatst, verzenden we het diezelfde dag nog. Als het goed is heb je jouw pakketje dan de volgende werkdag binnen. Indien je in het weekend besteld, zul je iets meer geduld moeten hebben. Meestal kun je jouw bestelling dan op dinsdag in huis verwachten.

Dit geldt helaas alleen voor bestellingen in Nederland. Wanneer je uit het buitenland besteld, zijn de levertijden logischerwijs iets langer.

Als je grote haast hebt bij je bestelling omdat het bijvoorbeeld een last-minute cadeautje voor iemand is, kun je altijd contact opnemen. We zullen er dan rekening mee houden en ons best doen je pakketje zo snel mogelijk af te leveren. Justlivelife is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen of drukke feestdagen.

*Belangrijk: Als je een bestelling wil annuleren, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@justlivelife.nl We zullen je order dan handmatig uit het systeem verwijderen. 

Retourneren 

Service staat bij ons voorop! Let wel op; de kosten voor retourneren zijn voor de klant. Wanneer je niet tevreden bent met jouw aankoop kan je bij ons binnen 14 dagen de goederen terugsturen (dan moet het ook op dag 14 uiterlijk bij ons binnen zijn). Je ontvangt dan binnen 7 werkdagen je geld terug. Graag ontvangen we een e-mail op info@justlivelife.nl met de melding dat je een retour hebt verstuurd met naam en artikelen.

Retour adress : Eeuwige jeugdlaan 35 1022 KG Amsterdam 

*LET OP!

Het recht van retourneren vervalt indien het item gebruikssporen vertoont, of in een beschadigde ofwel incomplete conditie verkeert. Passen mag natuurlijk!
De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het te retourneren item.
De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking.
Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen kunnen wij helaas niet aannemen.

Adreswijziging

Mocht na het plaatsen van de bestelling blijken, dat je een verkeerd afleveradres hebt ingevoerd, stuur dan zo spoedig mogelijk een email naar info@Justlivelife.nl Indien je een account hebt, pas dan ook direct je adresgegevens in je persoonlijke account aan zodat pakketjes in de toekomst ook naar dit adres worden gestuurd. We kunnen helaas niet garanderen dat we het afleveradres na bevestiging van de bestelling nog voor je kunnen veranderen. We zijn, hieruit voortkomend, dan ook niet verantwoordelijk voor de levering aan een verkeerd adres.