0202358111

Verslaafd aan schoenen

Verslaafd aan schoenen

1 April de dag van de grappen! Maar wat ik vandaag te melden heb is geen grap IK HEB EEN SCHOENEN VERSLAVING althans dat denk ik! Best veel verslavingen heb ik als ik mijn blogs terug lees! Vandaar dat ik heb besloten om mijn schoenen-verslaving te parkeren onder shop-verslaving. Dus al met al niet zo heel erg… Wat betreft al mijn verslavingen. Want zo is het in 1 klap 1 verslaving geworden😉. hahaha ik zie je denken ja whatever! hahaha.

NICKKKK Nickkk??? JAHAA waar ben je nick? Boven! Wat is er dan? MIJN SNEAKERS waar zijn die???? Welke? Ja die ene je weet wel! Nee mop je hebt zo veel schoenen ik weet het eigenlijk niet… OMG Nick IK MOET WEG. Had er namelijk al moeten zijn! Help even zoeken!! Ja tuurlijk heb toch niks beters te doen dan jou te helpen met je schoenen! Nou doe is lief zeg ik heel stellig! Doe gewoon andere schoenen aan! Snap niet echt waarom jij je nu zo druk maakt!!!! Je kan beter op tijd zijn! Ga gewoon wat anders aan doen. NEEHEE dat past niet bij mijn outfit Nick help nou pls! Oké oké…. ondertussen (half uur later) Ik heb ze! OMG MIJN HELD (slijmbal) Ze lagen boven op je kast. Oh jaa daar had ik ze als laatst gelaten met schoonmaken! Wat goed schat nou ik ga!

Schoenen tjaa… Wat kan ik er dan nog meer over zeggen he:S

 

Heb express niet alles erop gezet want anders heb ik een collage😑 wat een beetje te is… Dit zijn de schoenen die ik het meeste draag.. Ik varieer heel veel, van duurdere merken tot Zara schoenen etc.

 

Enjoy your shoes

xoxo ml 

4 Responses to “Verslaafd aan schoenen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: