0202358111

Trend gespot: Suede is the new IT-fabrick!

Trend gespot: Suede is the new IT-fabrick!

 

Hello lovely

Tijdens mijn vakantie heb ik echt veel fashion-knowledge opgedaan. Heb mijn fashion-oogjes uitgekeken echt waar! Mijn aannames waren heel erg misplaats maar ook simpelweg niet te tippen aan wat ik daadwerkelijk zag. Ibiza stond voor mij gelijk aan bohemian… Maar zo was het niet! Tuurlijk zie je veel bohemian stylen.. Maar vooral bohemian in een hip & trendy jasje…

Zo heb ik online uren lang in de avond naar nieuwe IT producten gezocht om de volgende trends te kunnen spotten en deze ben ik ook tegengekomen… Suede, je ziet suede stof echt overal… Hippie-tijd in een nieuw jasje. Suede jeans met wijde pijpen, suede spaghetti top in een oud rose kleur noem het maar op. Ik kwam ogen tekort.. Niet bij te houden gewoon… met 30 plus graden liep ik als een bezetene door de winkelstraten heen.. Niet te doen gewoon.. Ik kan je wel zeggen dat ik na mijn shop work-out van het rondstruinen van alle winkels en het trainen van mijn oogspieren toe was aan water.. Heel veel water!

 

 

Klick hier voor jou eigen suede skirt!

Wat vinden jullie van deze look YES or NO??

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Xoxo ml♥

inspiration

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: