0202358111

Trend gespot: Pretty in PINK!

Trend gespot: Pretty in PINK 

Wij vrouwen zijn verliefd op de kleur roze… De meeste van ons wel toch? Zie het steeds meer terug komen… 

Alle soorten roze… Zelf ben ik een voorstander voor zacht roze maar dat is voor nu… De zon blijft namelijk nog steeds weg dus… Wanneer het echt zomer wordt ben ik er klaar voor om ook voor hard roze te gaan.. Dit jaar wordt mijn festival look roze maar dan roze in alle mogelijke varianten… Heb er zin in! 

The LOOKS in P I N K.

L O O K  Nm1. Uit onze eigen SHOP in BLOG!

SHOP NOW.

Wat ik leuk vind aan dit setje is dat het erg comfortabel zit en heeft een prachtige pasvorm. Crop top waar je een heel klein beetje buik in ziet… Met een hoge broek, ook als je geen maatje xs hebt of een enorme strakke buik hebt staat dit setje je prachtig! Doordat je broek wat hoger zit zie je een klein beetje bovenbuik en verstopt het de onderkant!.. Leuk met hakken! Felle kleur lippenstift, haren lekker wild And you are good to GO! 

L O O K Nm 2. ASOS

S H O P NOW

De web winkel onder de web winkels… 1 van mijn favoriete, met hun enorme aanbood en vele keus in verschillende dingen! Dit schattige roze truitje kan natuurlijk niet ontbreken… Lekker voor in het vliegtuig of even met je vriendinnen de stad in… Te leuk met een hoge knot in je haar of een halve…  Style your own way.. 

L O O K Nm 3. ASOS 

S H O P NOW

Eigenlijk weet ik niet goed wat ik hierover moet zeggen behalve dat ze te LEUK zijn! Iets boven je schoenen uit laten komen samen met je kokerrok die in de wind waait. Ben je helemaal opperdetop! Sarah Jessica Parker is er niks bij😜.  Haartjes in een knot een leuke top erboven and your done!

L O O K Nm4. ASOS

S H O P NOW

Digitaal met een touch of classic! IM IN LOVE 😍! Heel erg leuk te combineren met wat je eigenlijk dagelijks aandoet. En voor die prijs is het echt te doen! Zeker leuk als je lekker op vakantie bent of bent geweest heb je nog een heerlijk gebruinde huid waardoor je horloge nog meer naar voren komt! Helemaal verliefd P U N T.

L O O K Nm4. Onze eigen S H O P in BLOG

S H O P NOW

Pretty PINK Zipper bodysuit or Swimsuit! Dit is echt te leuk voor vakantie… Wat ik meestal doe is 1 badpak meenemen en 1 bikini (om bruin te worden). Mijn badpak gebruik ik dan echt voor zwemmen en feesten… Haartjes in de krul touperen totdat je een heeeellleee volle bos hebt and your good to go! 

 

Geef een reactie