0202358111

Trend gepot: Denim meets long skirt

Trend gespot: Denim meets long skirt

Hello lovely

Vandaag weer een nieuwe hot-item blog! Ik moet zeggen dat ik het dit keer lastiger vond dan andere keren… Denim (ik weet het, het is al bekend) het is er al heel lang.. en het is bijna niet meer weg te denken..  Hier dus een nieuwe variant; spijker meets skirt (in een lange uitvoering). Deze kun je met of zonder knoopjes, strak of los het maakt niks uit!.. Te mooi en te leuk.. In deze blog de variant die over je knieën komt, variëren is mogelijk & oneindig lees je mee… 

Heb deze look al bij verschillende top bloggers ontdekt en ik was meteen verliefd op dit mooie & unieke pareltje… Dus vandaag wil ik met jullie spijker delen in een langere jurk… Zelf vind ik een rok over de knieën leuker in de herfst dan boven de knieën. Het is een klein detail waar ik veel waarde aan hecht.. Sneakers of een hoge hak? Het is echt met alles te combineren. Vandaar dat dit mijn speciale hot item is.. Makkelijk te combineren met veel mogelijkheden voor verschillende looks… 

trend gespot: Denim meets long skirt

 

Wat vinden jullie van deze look YES or NO??

Schrijf je in voor onze N I E U W S B R I E F

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Xoxo ml♥

3 Responses to “Trend gepot: Denim meets long skirt

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: