0202358111

Sunday fun day and happy moments

Sunday fun day and happy moments rouwend-hart

 

Zondag Lekkaahhh… Chill relaxen, lezen, gek doen, pyjama-dag of wat je ook doet! Zondag is de dag om lekker te doen wat jij wilt… Het universum is oneindig hahaha. Nick wat gaan we vandaag doen. Wil je iets doen dan? Nou weet ik eigenlijk niet.. hmmm wil jij ? Nee hoeft eigenlijk voor mij ook niet haha. We blijven thuis zeggen we beiden in een soort van opluchting! Een opluchting dat we de dag thuis kunnen spenderen. Hapjes, thee (quote dat is homo water) en een spelletje! Zo dol ben ik op spelletjes vooral wanneer ik verlies haha. Dan verander ik in een soort van tiran… Een tiran die heel slecht tegen haar verlies kan.. Ach ja sommigen eigenschappen heb je jammer genoeg niet voor het uitkiezen. Helaas pindakaas zeggen we dan maar.. Maar mijn sunday fun day happy moments moet wel zeker een succes worden! Soms is de tijd die we samen hebben zo kostbaar terwijl we dat door de dagelijkse druk niet eens merken! Zo zonde want genieten van elkaar is het mooiste wat er is. 

 

 

 

HAPPY MOMENT

Het is al een tijdje geleden maar ik zag op mijn blog een bericht binnen komen waar ik OH ZO BLIJ van word! Iemand die mijn recept heeft nagemaakt en daarover blogt… Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor niet ???

 check haar blog voor meer info 

 

 

 

 

 

Sunday in pictures 

Nieuwe serie :D:D

Socks  TIME & fun TIME

Link Webshop 

Enjoy YOUR sunday fun day & Happy moments! Laat me weten hoe jou ultieme ZONDAG eruit ziet!!

xoxo mlhartje-zwart

 

5 Responses to “Sunday fun day and happy moments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: