0202358111

Serena van der Woodsen

Serena van der Woodsen.

Serena vander Woodsen van…xoxo gossip girl… Verslaafd was ik eraan, wie niet.. Time for a little bit of oldskool!

Hello Lovely

Aflevering op aflevering konden we genieten van de prachtige outfits van Serena van der Woodsen. Als een klein meisje die voor het eerst in een snoepwinkel komt keek ik mijn ogen uit. Love at first sight.. Zij heeft echt mijn fashion hartje sneller doen kloppen.

Prachtige kleding, iedere man kon ze om haar vinger winden met haar verleidelijke lange benen, slank figuur en haar blonde haar. Iedere aflevering zag ze er spectaculair uit! Van boho naar schoudervulling met killer high heels. Alles staat haar. Naar mijn mening zelfs een vuilniszak als ze er maar hoge hakken onder draagt! Haha… Helaas kunnen wij alleen nog maar genieten van de herhalingen.

Vandaag wil ik jullie laten zien wat mijn favoriete outfit-setjes zijn van onze Serena..

Kijk je mee…♥

 

 

 

Wat is jouw favoriete Serena van der Woodsen set? Let me know..

xoxo ml ♥

wie houdt niet van Serena van der Woodsen haar kleding alles klopt het hele totaal plaatje. de series van gossip girl gingen bij ons als warme broodjes over de toonbank. Drama naar bedrog heb ik bijtend op mijn vingers gekeken. Wat gaat er nu weer gebeuren met wie blijft serena nu  eindelijk of kan blair nu echt voor chuck gaan. een liefde dat eeuwig duurde in de serie mar op het laatst pas tot stand mocht/ kon komen. De liefde waar menig mens jaloers op is. Natuurlijk is het een serie dus hoort het veel beter te moeten zijn dan in het echte leven. Dat maakt het juist zo spannend… 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: