0202358111

Salade met bakbanaan

Salade met bakbanaan 

Pff wat een krachttraining heb ik vandaag gedaan! Ben helemaal gesloopt… Heb zo een honger kan wel een olifant op! Salade? Vraag ik mijzelf, maar het antwoord weet ik al. Salade maar dan wel een die lekker vult maar toch mager is in calorieën. Aangezien de kerstkilo’s er nog af moeten! Niet te vergeten. Oké salade met bakbanaan! Ik kon mij vroeger herinneren dat mijn moeder dat altijd maakte bij een gerecht. Zo lekker vond ik dat altijd. Dus ik dacht mamma ik ga er mijn eigen twist aan geven! hahah

 

Wat heb je nodig:

  • bakbanaan
  • gegrilde paprika
  • broccoli
  • zeezout
  • gerookte forelfillet

Wat moet je doen:

Pel je banaan (het kan wat grof aanvoelen). Snij in kleine stukjes en doe wat olie in je pan en bak de bakbanaan bruin aan beide kanten.

Stoom of kook je broccoli tot ze gaar zijn.

De gegrilde paprikas kunnen gewoon in de magnetron op de achterkant staat hoelang.

Als laatste de forel filet die kun je gewoon uit de verpakking halen en erbij doen.

 

Dan ben je helemaal klaar om te genieten van je lunch! Gezond mager en goed voor je! Wat wil je nog meer…  Wat eet jij vandaag… Ley me know.

Enjoy

xoxo ml

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: