0202358111

Power smoothie!

Power smoothie!

Blehhhh…. Wekker gaat, voel me niet lekker en begin wat grieperig te worden! Daar heb ik echt geen zin in! Dus we gaan er wat tegen doen, omdat ik vandaag niet echt eetlust heb en eigenlijk een pyjama dag had willen inplannen. Er spoken 100 dingen door mijn hoofd wat ik allemaal nog moet doen (wat mij tegenhoudt om een pyjama dag in te plannen). Dus we beginnen de dag met een smoothie dat is lekker fris en makkelijk weg te drinken.

 

Wat heb je nodig:

  • havermout 2 eetlepels
  • 1 peer in blokjes gesneden
  • magere kwark
  • 2 dadels geweekt in sojamelk ( dat belend wat makkelijker )
  • sojamelk (scheutje)

Wat moet je doen:

Doe de dadels in de soja melk zodat ze lekker kunnen weken. Daarna doe je de peer blokjes, magere kwark, soja melk met dadels en havermout in de blender. Alles goed mixen tot dat het een geheel wordt.  Oh ja ik heb er nog frambozensap/ -soep bijgedaan. Dat kan je of in de winkel kopen of zelf maken. Binnenkort zal ik bloggen over hoe ik mijn frambozensoepje maak.

Nu ben ik heel nieuwsgierig hoe jullie je dag beginnen… Let me know

Enjoy your power smoothie to kickstart your day..

xoxo ml

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: