0202358111

Perfect chill day at home

Perfect chill day at home rouwend-hart

Pffff ik ben ZO moe! Maar dan ook echt Zoooo moe OMG? Hele week gewerkt, pijn aan je voeten, veel moeten oplossen en zo veel meer dingen aan je hoofd STOP!! Vandaag is het zondag en zondag is de dag van RELAXEN. Dus we gaan er een gezellige chili-dag van maken! Natuurlijk horen daar filmpjes bij, lekkere hapjes, maskers, voetenbad, geur kaarsen en een ausie outfit! De ausie outfit niet vergeten die zijn echt heel erg belangrijk “comfortabele kleren!”

We beginnen de dag met mediteren. In mijn vorige blogpost kan je zien welke apps ik gebruik om zen te worden (lees hier)

Daarna gaan we de films uitkiezen (onthoud het is JOUW dag JANKFILMS zijn toegestaan) mee huilen overigens ook!

Vergeet je masker er niet af te halen die fout heb ik al gemaakt.. Film kijken met een masker op en dan in slaap vallen.😑 Geen goed idee!

Hier een lijst met mijn Jankfilms

Ik ben een echte alle-zielige-film-janker!

The N O T E B O O K !

A WALK TO R E M E M B E R

B R A V E H E A R T ( Een echte jankfilm)

 

My sisters K E E P E R

(Bij deze film moest ik al een traantje wegpinken bij de trailer)

 

 

MARLY & M E !

(omg heb bij deze film zo hard gehuild! Doet me echt denken aan mijn hondje die ik vroeger had)

 

Raise your V O I C E

(Nooit opgeven hoe hard het gevecht soms ook kan zijn)

 

Mijn oppertetopper favoriet is toch wel marly and me OMG. Ik heb toen echt zo gehuild..

M A S K E R – T I M E om nog meer te ontspannen!!

[bol_product_links block_id=”bol_570e11992ef33_selected-products” products=”9200000005248755,9200000005248739,9200000005248761″ name=”Maskers ” sub_id=”” link_color=”F54562″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC2FA7″ deliverytime_color=”992249″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”790″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]


Hoe ziet jouw ultieme CHILL-DAG eruit, let me know ?? En wat is nou jouw ultieme JANK-film…


 

Enjoy your chill day @home.

xoxo ml hartje-zwart

 

 

7 Responses to “Perfect chill day at home

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: