0202358111

Oprah Winfrey inspirerende quotes

Oprah Winfrey inspirerende quotes

Oprah Winfrey, wie kent haar nou niet! In mijn ogen de power-vrouw. Je kunt niet anders dan enorm veel respect voor haar hebben. Van niemand naar dé belangrijkste vrouw in Amerika! Met alles wat zij heeft meegemaakt in haar jeugd is zij nog zó sterk! Bijt zich in alles vast, net een pitbull. Vaak als het bij mij even tegenzit en ik weer is niet krijg waar ik vind recht op te hebben, denk ik echt aan haar! lees je mee over mijn top inspirerende quotes

Haar woorden zijn als een pleister op een zere wonde.. Als je snapt wat ik bedoel! Zit het allemaal even tegen en voel jij je vandaag niet helemaal zoals jij je zou moeten voelen… Dit gaat je zeker opknappen!

Nationaliteit Amerikaanse
Geboren 29 januari 1954, Kosciusko, Mississippi, Verenigde Staten

Quote 1. (De beste & wat wij mensen het vaakst vergeten) Wees dankbaar voor wat je hebt : je zult meer ontvangen. Als je je richt op wat je niet hebt zul je nooit genoeg hebben. 

Quote 2: Er willen veel mensen met je mee in de limo, maar wat je wilt is iemand die met jou de bus neemt als de limo kapot is. 

Quote 3Omgeef jezelf met de mensen die je omhoogtrekken. 

Quote 4Verander je wonden in wijsheid.

Quote 5: Denk als een koningin, een koningin is niet bang om te falen. Falen is een duwtje in de richting van grootsheid.

Quote 6: Doe dat “ene” waarvan je denkt dat je het niet kan. Schiet te kort… Probeer het nog eens! Doe het de 2de keer beter! de enige die nooit vallen zijn zei die geen risico nemen. Dit is jouw moment! Neem het!!!  

Quote 7: Ik geloof dat iedere gebeurtenis in je leven een kans is om liefde boven angst te verkiezen.

Quote 8: Volg je intuïtie. Daar manifesteert wijsheid zich! 

Heb jij nog inspirerende quotes let me know… 

Schrijf je in voor onze N I E U W S B R I E F.

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Check onze nieuwe items in onze online boutique!

Xoxo ml♥

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: