0202358111

OOTD #7 Schoenen & vakantie

OOTD #7 Schoenen & vakantie rouwend-hart

 

Nu dat wij de vakantie hebben geboekt heb ik meteen stress ;).. Schoenen-stress-dilemma! Ze nemen 1 veel ruimte in beslag (dus je kunt er niet te veel van meenemen) 2 wat heb ik daar nodig? Slippers sowieso! Maar als ik uiteten ga wil ik hakken aan.. Als ik naar het strand ga… slippers… Voor een wandeling in de stad open schoentjes maar plat (geen zin in blaren)! Sneakers? Vraag ik aan mijzelf.. Waarop ik het antwoord eigenlijk al weet, NEE geen sneakers, te warm! Dus ja dilemma! Nu ben ik gaan rond kijken op Asos! Een van mijn favo online webshops! Dus kijken jullie mee wat ik allemaal heb uitgezocht.. & please help me out! Wat zal ik meenemen?!


 

Schoenen #1 (slippers)

L I N K #1

L I N K #2

Of 


 

Schoenen #2 ( Put the high heels on)

L I N K #1

L I N K #2

Of ♥


 

Schoenen #3  (flatjes)

L I N K #1

L I N K #2

Of 


Van ieder wil ik er maar 1 halen, wordt wel heel veel anders :p! Welke vind jij het leukst??? Wat zou jij aanschaffen voor waar het 30 graden is…

Enjoy your day!

xoxo ml 

3 Responses to “OOTD #7 Schoenen & vakantie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: