0202358111

OOTD #6 the off-shoulder

OOTD #6 the off-shoulder

 

 

 

Vandaag zit ik weer is in een fashion mindset dus ik ben blij…. Hoe bedoel je? Overdreven blij! Omdat het de laatste dagen zo heerlijk weer was? (daardoor?). Ik denk het….Of is het stiekem door mijn geslaagde outfit. Ik ben bruin geworden (zeg ik vlug en net even te hard)! Zie je het? Ja… En zo snel! Ja mensen het zonnetje doet mij goed, volop in de vitamine D.

Dus tijd voor WIT. Witte kleren! Het kan weer helemaal… En ik zou Merrylou niet zijn als ik dit voorbij zou laten gaan! Zoals je kunt zien heb ik een witte korte broek van de H&M, topje van Zara op de andere foto’s een lange witte broek ook van de Zara. Ketting van Forever 21, schoenen van mijn oude vertrouwde Timmy Tonka! Om de bohemien look verder af te maken.

Wat heb jij vandaag aan? Let me know…

 

 

Enjoy your day pretty people 

xoxo ml 

 

 

 

Fashion what to wa wi dit nit niet aan hallo lang leven fashion wat ik aan heb op 1 dag wat heb jij aan op deze mooie zonnige dag. wat doe je vandaag zit jij ook zo in de fashionmindset dus zit jij in fashion en ben jij blij met deze look blijf van verder kijken naar wat ik aan heb en misschien kan jij inspiratie opdoen voor vandheuwibw hejbdwehbo hebdiewbd hbdhewbd hbdhewbd hebdewv hjwqbs jhwqbjwq wqhjbsjwqh jhqwbjqhwaag who knows misschien wil jij het net even anders combineren let me know. Wat jij wilt het is jou f

 

4 Responses to “OOTD #6 the off-shoulder

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: