0202358111

OOTD #10 Flower power

OOTD#10 Flower power

OOTD #10 Flower power.

Nummertje 10 alweer, wat gaat de tijd snel… Vandaag staat alles in het teken van bloemen en niet zo een bloemetjes gordijn bij oma op het behang… Nee bloemetjes in het design jasje van nu.. Bohemien kan je het ook wel noemen, Ibiza is er dol op.. I think.. hahah Laten wij deze zomer nou net naar I B I Z A gaan hoe toevallig vind je niet😉. Dus ja dit kon echt niet ontbreken.. Slippers erbij en ik ben klaar om lang uit op het strand te hangen. In de avond cocktails met aanhang! Heerlijk, heb er zo een zin in! Jammer genoeg moet ik nog even wachten voordat we gaan.. Kan niet wachten om jullie mijn stukje I B I Z A te laten zien! WHOOP WHOOP! 

Let’s get started…

 Jumpsuit met wat vel kleurig patroon erop, felle lipstick of course again from MAC what else.. Hoedje, zonnebrilletje & a TAN.

♥


Enjoy your flowerness

Wat is jou perfecte vakantie outfit let me know??

P.S. wil je op de hoogte blijven van voedingsschema’s, style guide & being F I T en LOVELY? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

XOXO ml ♥

Inspirationhallo ik ben merrylou en dit is mijn outfit voor vandaag lekker somers ibiza komt eraan en wij zijn er klaar voor . de hele klerenkast ligt vol met oneindig veel zomer spullen. van slippers tot aan van alles korte broek rokjes topjes enz. heb er zo een zin in wie had dat gedacht mijn eerste keer biza je hoort en ziet er zo veel van.. Dus mijn verwachtingen zijn hoog!! Zou eigenlijk ook teleurstellend zijn als het tegen zou vallen haha.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: