0202358111

Mijn favo Gezichtsreiniging

Mijn favo Gezichtsreiniging 

 

Mer je zit weer helmaal onder de pukkels… Heb je een stressdag gehad? Nee, helemaal niet ik weet niet wat het is het komt en het gaat.. Heel vervelend maar helaas wel story of my life… Maar ik heb nu na heel veel producten te hebben geprobeerd iets gevonden wat bij mij past! Ik gebruik het nu al een jaar en ben er enorm blij mee. Huidverzorging vind ik enorm belangrijk.. Het laat zien dat je goed voor jezelf zorgt. Wie wilt er nou niet een gezonde en glanzende huid. Alleen dat glanzende moet echt wel met make-up sorry! Maar bij mij lukt het niet hoor “een glanzende huid” en geloof me ik heb echt alles geprobeerd! Maar los van dat ben ik al blij dat ik mijn huid nu onder controle heb.. Want eerlijk is eerlijk dat is al een heel “gedoe” bij mij!

Facial soap 

Lotion

Moisturizing 

 

Nu ligt het eraan wat voor huidtype je hebt. Wat ik ook heb gemerkt is dat je het echt in de ochtend en avond moet schoonmaken en verzorgen! Anders krijg ik alsnog last van mijn huid. Dus ook na dat ene feestje waar je eigenlijk teveel hebt gedronken of veel te moe bent en zo geen zin hebt om je gezicht te wassen. Het helpt ook om regelmatig je kussensloop  te vervangen. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben als jullie ook dagelijks met dit probleem worstelen.

Enjoy your face routine!

xoxo ml

 

 

5 Responses to “Mijn favo Gezichtsreiniging

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: