0202358111

Liefde voor telefoonhoesjes

20x20heart

Liefde voor telefoonhoesjesrouwend-hart

Hello Beautiful positive people! 

Vandaag wil ik nog een verslaving van mij op tafel gooien.. Telefoonhoesjes … Ik moest en zou een nieuw telefoonhoesje hebben. Herkenbaar of juist helemaal niet?! Maakt ook niet uit.. Ik heb het wel en niet zo een klein beetje ook.. Maar goed, gelukkig hou ik het wel basic en ga ik niet over de top met uitgeven.. Dat scheelt in de portemonnee haha.


 

(oh ja lees verder en ik mag 25 euro shop tegoed weggeven) 


 

Vandaag was het zo een heerlijk weertje tijd voor… Op #1 een magazine op #2 een wijntje/ water met bubbels en op N U M M E R #3 mijn telefoon & laptop. Dat alles met een zonnetje en een terrasje nou… De perfecte combi! Wat wil een blogger-meisje-in-het-zonnetje nog meer…

 

PAS OP! hoor ik achter mij kei en kei hard!!!… Huh wat dan.. Kijk ik verbaasd maar ook enorm geschrokken.. Pff wil je mij niet meer zo laten schrikken NICK! Daar zaten we dan werkend in een perfecte omgeving. Van onze voortuin verder gegaan naar Loetje aan het IJ PERFECT!

 

Telefoonhoesjestore.nl

Telefoonhoesjestore.nl Daar heb ik mijn Oh ZO lieve schattige katten hoesje vandaan! Jullie hebben hem al vast en zeker voorbij zien komen op mijn instagram! Ben er zo blij mee… Echt te schattig! Verder heb ik ook 2 lenzen (om mijn blog foto’s nog beter naar voren te laten komen) Alles voor de foto’s! You know what I mean… Interesse in een samsung hoedjeIPhone 6 of IPhone 5 alles tot je beschikking! Telefoonhoesjestore.nl heeft echt leuke hoesjes voor hele leuke prijzen.

Wil jij 25 euro shoptegoed winnen? Het enige wat je moet doen is inschrijven hiernaast →

En dan laten weten waarom jij zo graag wilt winnen! 

 

 

Dus laat mij weten waarom jij DE WINNAAR MOET ZIJN  en schrijf je in voor mijn blog!!!

enjoy

xoxo ml 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: