0202358111

Kylie Jenner look, I like it

Kylie Jenner look, I like it rouwend-hart

Wie kent haar niet Kylie Jenner?!  Bekend van Lippen-contest met gevaar voor eigen gescheurde lippen (doe het dus niet)! Lippenstift-merk, mooie volle lippen maar naturel of botox discussies, WHO CARES! Super fashionable en niet te vergeten super-hot in de media (again the lippen-contest)!

Ben je benieuwd… ( wat ik bedoel met “lippen-contest”… check de video !

De outfit die Kylie hier aan heeft vind ik zooooo VET!!! Dus ben weer is opzoek gegaan naar de items die zij aan heeft. De jeans die ze aanheeft was niet echt de uitdaging die had ik zo gevonden! Het helpt natuurlijk ook dat ik in Amsterdam woon… Hahah… Waar we de  Kalverstraat hebben met een Levi’s winkel (best handig)…. De trui was echt een DING OMG! Heb het hele internet rond moeten struinen zonder geluk😑.  Die trui is echt niet te vinden!… Dus als jij weet waar deze “speciale” trui vandaan komt help me out!

Zelf ben ik gegaan voor een bodystocking omdat ik dat zelf mooi vind staan met een high jeans (maar de trui blijft toch wel stiekem in mijn hoofd zitten) Arme ikkuh😓.

 


Levi’s store jeans High rise skinny jeans 

bodystocking van de Zara 


Heb het lekker simpel gehouden! Hoe zou jij “the look” eigen maken? Let me know.

Enjoy your wardrobe

xoxo ml hartje-zwart

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: