0202358111

Kledingkast tour + opruimen en organiseren en een mini DIY


Kledingkast tour + opruimen en organiseren en een mini DIY ✗

Hallo liefjes ❤︎

Vandaag een nieuwe video plus wat tricks & tips om je kledingkast georganiseerd, opgeruimd en netjes te houden. 

En aan het einde van de video een super leuke mini DIY! Zelf geurzakjes maken, dus blijf vooral kijken tot het eind. Super simpel & super leuk! Het was alweer een tijde geleden dat ik een vlog en blog heb geschreven/gemaakt. Dus vandaag is de dag! Tijd om jullie mijn tips & tricks mee te geven over hoe ik mijn kast netjes & opgeruimd houd! 

✗ Het zijn eigenlijk de meest simpele trucjes die er zijn! hihi dat zo iets simpels zo goed kan werken! 

Vroeger propte ik ook al mijn kleding in de kast, deuren dicht en je ziet geen troep meer 😐. Dat zou ik nu niet meer zo snel doen… Want een dikke-vette-nadeel was; ik wist nooit wat ik aan moest doen en wist ook niet eens meer wat ik allemaal in mijn kast had hangen! Echt een no-go! 

Klaar om jouw kast te gaan “Pimpen”?! 

Neem een kopje thee, koekje erbij of wat anders en geniet van mijn video…  

Veel kijk plezier Ta-tá Merrylou Damian 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: