0202358111

Kiwi, spinazie en havermout smoothie

Kiwi, spinazie en havermout smoothie 

 

Kiwi, Spinazie en havermout smoothie vandaag wordt het weer een smoothie! Het was alleen zo moeilijk om er een te bedenken… Had er hiervoor een maar die was echt niet lekker hahah. Of ik dit nu op mijn eigen blog moet vertellen weet ik niet maar ja.. Ben wel eerlijk. Nee dus heb de blender maar weer tevoorschijn gepakt en heb het nog een keer geprobeerd maar dan alleen met peer, spinazie en havermout. Op zich vind ik het altijd wel lekker om havermout door mijn smoothie te doen. Ook omdat havermout goed vult en gezond is! Merrylou is verslaafd aan gezond zijn! hahah mijn drugs zeg ik altijd maar.

Oh ja wat ik meestal doe is fruit van te voren klein snijden en dan bewaar ik het in kleine Ikea zakjes. Su-per-han-dig! En je hoeft de volgende dag het alleen nog maar in de blender te doen met wat yoghurt of water. Hoe geweldig is dat! hahah

Wat heb je nodig: 

  • kiwi 2 stuks
  • spinazie
  • havermout ongeveer 100 gram mag ook meer
  • yoghurt
  • scheutje mandelmelk

Wat moet je doen:

Mixen, mixen en nog eens mixen.. Alles in de blender doen totdat alles een massa wordt.

 

Enjoy the green!

xoxo ml

7 Responses to “Kiwi, spinazie en havermout smoothie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: