0202358111

Je t’aime Paris

Je t’aime Paris 

Je t’aime Paris <3 de stad van de liefde! Wat waren wij eraan toe samen even weg van ons drukke leventje.. Even tijd voor ons.. We gingen maandag middag weg en kwamen in de avond aan. Wat een reis was dat.. Met de auto is het toch langer dan dat ik dacht…Na een overheerlijk frans cuisine zijn we de volgende dag volop gaan shoppen hahaha. Januari is mijn favo-time om in Parijs te zijn! Want dan hebben ze namelijk SALE geen “gewone” sale maar echt SALE!!!. Zoals de franse het noemen soldes. De kortingen kunnen oplopen van 70 tot 80 procent!!! Het duurt in totaal 5 weken maar je hebt er echt wat aan.. Dus met een overvolle auto zijn we weer naar Nederland getuft…

Oh ja 1 heel klein innie minnie minpuntje.. de rotonde :S OMG die is echt eng! Iedereen gaat gewoon maar. Ik denk oprecht dat ze geen gevaar kennen. Daar waar ik overmatig alles observeer als ik auto rij. kruizen ze elkaar van links naar recht en visa versa. Volgende keer gaan we gewoon vliegen! hahaha 

IMG_5558IMG_5546 IMG_5547 IMG_5548 IMG_5549 IMG_5550 IMG_5551 IMG_5552 IMG_5554

je taimeIl n’y a qu’un bonheur dans la vie, c’est d’aimer et d’être aimé.
“There is only one happiness in life, to love and be loved.

 

 

xoxo ml

 

9 Responses to “Je t’aime Paris

 • Leuk zeg! Parijs is echt zo’n geweldige stad✨

 • Echt lief

 • Parijs heb ik ook echt goede herinneringen aan! Erg leuke foto’s!

 • Hey Merrylou,
  Als je zo van deze stad houdt, dan is mijn job misschien wel “awesome” voor jou…
  Ik rij namelijk dagelijks op en neer tussen Herentals (B) en Parijs…
  Helaas zie ik maar weinig van de stad zelf, en na 2 jaar dagelijks deze rit te doen wordt het misschien toch wel een beetje te veel va het goede… Het enige wat ik dagelijks zie van Parijs is nu net het meest gehate van de stad: de Périphérique…
  Ik kan pas om 13u ‘s middags vertrekken op mijn laadadres en kom vervolgens rond 17u30 op deze randweg rond Parijs, zoals wij hier in België zeggen: “vollen bak” dan…
  Maar ik bezocht de stad in het verleden ook al, en je hebt gelijk hoor: geweldige stad!

  Bedankt voor je like op mijn eerste blogbericht, en hopelijk tot later!

  • Ja idd klink leuk! Behalve dat je bijna geen tijd hebt om de stad te bewonderen. Je mist wel zeg! Haha. Maar alleen de rit zou ik volop van genieten! Geen dank! Your welcome!! Hoe is het in België? Xx

   • Alles fijn hier hoor. Zoals je in mijn eerste blogbericht kon lezen hou ik er een bijzondere levensstijl op na hé.
    Ik ben een complete ‘dummy’ op het gebied van bloggen, zodanig dat ik na mijn eerste bericht al redelijk inspiratieloos ben…maar er zal me nog wel eens iets te binnen schieten zeker?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: