0202358111

Ikea roggebrood uit de oven

Ikea roggebrood uit de oven

Oké alles gemixt met water en volgens mij ben ik klaar om te gaan bakken! Roggebrood het kan zo hemels zijn echt te lekker! Vooral als het net vers gebakken is… Te lekker.. Ikea, dan denk je meteen meubels… MAAR nee nee…Ze hebben eerlijk waar echt lekkere roggebrood. Roggebrood met kaas of heerlijk met boter en jam.. Je kan oneindig variëren. Uit de oven is het lekkerder dan uit pakjes (alzegikhetzelf). Het is eerlijk waar echt te simpel.. Ik bewaar het meestal een paar dagen in de koelkast zodat ik iedere ochtend een plakje kan opsmullen!

Ik heb het ook moeten ontdekken via via… Maar ben blij dat ik het weet! 

 

Wat heb je nodig:

  • 1 pak ikea roggebrood
  • water
  • oven
  • cakevorm

Wat moet je doen:

 

Alles mixen… Ikea roggebrood daarna laten staan met een theedoek eroverheen en 45 min laten rijzen. Daarna de oven aanzetten op 180 na het reizen mag de roggebrood ongeveer 60 min in de oven. Houd het wel in de gaten want iedere oven is anders.

Enjoy YOUR HAME MADE BREAD! 

Wat zou jij bij je roggebrood eten? jam, kaas of juist alleen boter.. Let me know! 

xoxo ml 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: