0202358111

Healthy mango sorbet

 

Healthy mango sorbet

 

Hüttenkäse tot voorkort wist ik mij er geen raad mee! OMG wat kan je daar nou mee maken. Op brood smeren met wat zalm ofzo:S… Iemand een idee wat ik ermee kan doen? Nou niemand die het wist. Totdat mijn lieve moeder met het idee kwam om het in een shake te doen. Mer waarom doe je het niet in zo een shake van je.. Dat drink je zo vaak! Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan… Tja mam daar heb je eigenlijk wel gelijk in? Dus het wordt een sorbet deelde ik het met trots. Waarop niemand reageerde tot mijn verbazing! HAHA. Gek op sorbet JA zeker! Sorbet zitten vaak veel suikers in en veel ongezonde dingen. Dus vandaar dat ik dacht sorbet maar dan gezond! Er gaat niets boven snelle ontbijt door middel van een sorbet! Haast staat gelijk aan snelle hap! Te makkelijk en te lekker 

 

Wat heb je nodig: 

  • 200 ml sojamelk
  • 3 eetlepels huttekase (1 voor laag 2)
  • banaan (rijpe)
  • mango blokjes (diepvries) kan ook vers
  • klein beetje stevia

Wat moet je doen:

Om laagjes te maken heb ik eerst de banaan met 2 eetlepels hüttenkäse en sojamelk gemixt. Dat alvast in een glas gedaan en daarna de mango blokjes erbij gedaan met wat sojamelk, 1 eetlepel hüttenkäse en een klein beetje stevia. Dat ook gemixt totdat het één geheel wordt. Met de mango blokjes erbij wordt laagje nummer 2 geboren. Als laatste heb ik een verse mango gesneden en kleine stukjes erin gedaan. Dat mag je natuurlijk doen, maar het hoeft niet. Voor de snelle variant kan je het gewoon zonder de verse mango maken.

Heb jij zelf nog leuke ideetjes om erbij te voegen of juist weg te laten… Laat het me weten, sta altijd open voor nieuwe ideetjes! 

Enjoy your smoothie

xoxo ml

 

13 Responses to “Healthy mango sorbet

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: