0202358111

How to blog and take pictures

How to blog and take pictures 

Merrylou vertel hoe doe je dat… Hoe doe ik wat? vraag ik schaapachtig aan mijn collega. Je foto’s dommie hoe doe je dat? Voorbeeld een broodje ei zo simpel! Alleen bij jou ziet het er mooier en veel leuker uit! Hoe doe je dat.  Ahaaa jaa dat is mijn geheim (zeg ik heel flauw). Nee als je het echt wilt weten….. oke dan! Vandaag wil ik met jullie delen hoe ik mijn foto’s bewerk en maak! En een klein beetje blog inspo! Het is eigenlijk heel simpel, een kind kan de was doen. Gebruik ook niet een dure camera (die ik wel heb maar niet fijn vindt)! Nee ik heb liever mijn telefoon genaamd pinkie iPhone 6! Natuurlijk heb ik daar ook bewerkings apps voor!

Waar ik helemaal hoteldebotel over ben is CAMERA 360 OMG! Die is echt helmaal geweldig! Dat is echt een van mijn favoriete apps om foto’s mee te maken. Hier maak ik ook de foto mee en verplaats ze dan naar mijn iPhone foto’s. Is even onhandig maar je foto’s worden er wel beter van! 

Afterlight is mijn tweede keus waar ik dol op ben, alleen maak ik hier niet de foto’s mee. Wel is afterlight goed om jouw foto’s lichter te maken.

Dat zijn de 2 bewerkingsprogramma die ik het meest gebruik voor mijn foto’s!

 

 

Voor de fanatieke selfie-makers onder ons DIT Filmpje MOET MOET MOET je echt zien!

The best TIPS & TRICKS evahh!

Canva LOVER

Om mijn foto’s te bewerken of om quote’s te maken gebruik ik canva. Merrylou kan niet meer zonder canva, ideaal! Het is in het begin even puzzelen maar je wordt beloond voor je geduld! Trust me.. Sommige template’s zijn betaald dus je moet even opletten welke je neemt.

Verder nog handige tips nodig! Heb ik hier nog wat boeken. Niet zozeer over foto’s maar bloggen in het algemeen! (leuk om te lezen) aanradertje! 

Enjoy xoxo ml 

 

10 Responses to “How to blog and take pictures

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: