0202358111

Holland dress-up…

Holland dress-up… rouwend-hart

 

Vandaag dacht ik wat anders te doen! En dat is de look opzoeken/bekijken! Soms ben je opzoek naar een andere style of wil ik mijn eigen style aanpassen. Zo een dilemma had ik vandaag wil mijn style up-spicen! Als je snapt wat ik bedoel.. Vaak blijf je onbewust in je “eigen-style-zone” Maar ik wil wat anders! Dus tijd voor tutorials, kleding looks en spotten wat Holland aan heeft.. BN’ers!. Je kan het zo gek niet bedenken! Dus vandaag zeg ik Holland dress-up! Here we go…..

 

time to spice things up 

 

Kelly jenner for 1 day ( I love here BOOTS😍)

 

Btw mijn eerste choker ketting in de pocket.

Zoals je kunt zien in mijn closet 

 

 

office wear 


Mijn top 3 is:

♥ Victoria Beckham

Amal Clooney

Kristen Steward


Nou ik heb wel wat meer inspiratie gekregen! Dus ga met dit alles weer aan de gang.. Whhoop whoop! Wat is jou shopping inspiratie let me know… ??

enjoy your fashion discovery..

ja ik wil dit alles met jullie delen Holland dress-up Holland dress-up wie wilt meer comment me hier onder voor meer inspiratie outfits zodat jij jou kleding kast kan up-spicen! Ik heb er nu al zin in! Dus heb jij ook tips voor mij waar ik inspiratie vandaag kan halen let me know.. Sta altijd open voor vernieuwende fashion ideetjes van mijn mede bloggers (got to love you) hahah een beetje te. 

g iets waar ik enorm blij mee ben en trots de meeste inspiratie haal ik uit wat mensen dagen en wat hun goed doet daar helpt inktgram natuurlijk ook heel veel bij 

xoxo ml hartje-zwart

3 Responses to “Holland dress-up…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: