0202358111

Healthy snack tip

Healthy snack tiprouwend-hart

 

Heb jij dat ook wel eens?  Vast wel… Ik weet het bijna zeker… Zin in lekkere-foute-gekke-dingen-trek! Herkenbaar toch.. Nu weet ik dat als je een beetje gezond moet eten je al gauw lang in de keuken staat om wat klaar te maken.. Maar nu was ik laatst mijn wekelijkse boodschappen aan het doen en tot mijn verbazing kwam ik wat tegen waar mijn oog op viel.. Stom verbaasd stond ik daar te kijken en dacht JIJ gaat met mij mee! Popcorn met zeezout en dat zo vanuit de Albert Heijn schappen.. Wie had dat gedacht..

Zelf ben ik gek op popcorn, echt ideaal voor een perfecte film-avond! Su-per voorstander van avondje op de bank hangen met popcorn en een goeie film.. Zeker opperdetop chillen! Ben ook niet zo een fan van popcorn uit de magnetron. Vaak is de helft niet eens gaar en voor je het weet bijt ik mijn tanden stuk aan TE  harde stukken. Dus voor mij liever vers uit de pan of proper corn!

Heb jij nog meer ideetjes over een gezonde snack-tip please share… 

xoxo ml 

hek ijdel ede gezond snack tip gezond GEZOND snack tip hejebkwq  wbhwb edbiwe edhiewbd dbweb jkduewb jdbwe lkdbew eduweh jnswb wndwb bwygs jnd;end knie known end je he jaan maja ej kakan  ejeb aijs jejej jahaja neuebe

 

2 Responses to “Healthy snack tip

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: