0202358111

Healthy Mind

Healthy Mind 

Oké vandaag is het maandag en het is tijd voor wat positiefs! De laatste tijd ben ik echt mega druk geweest en heb ik veel voor mijn kiezen gehad! Dus ik dacht maandag is geen betere dag om te beginnen met een gezonde positieve mindset! Even stil staan bij wat er allemaal in mijn leven gebeurd. Normaal neem ik de dag door en haal ik alle positieven dingen eruit! Ook als het negatief is probeer ik er het positieve ervan in te zien. Maar doordat ik zo druk ben geweest had ik daar niet eens tijd voor gehad. Zodra ik mijn kussens voelde sliep ik meteen! HAHA

Laten we beginnen met Strengthen our mindset!

Check de videos! and enjoy

 

Welke tegenslag je vandaag hebt, je bent altijd sterk genoeg om die te overwinnen! Neem vooral geen tegenslagen van gister of eerder dit jaar mee.

Houd je niet vast aan de regels dat er niks in je leven kan veranderen. Omdat het nou eenmaal zo is. Het leven veranderd elke dag zo kan het bij jou ook!

Het leven begint altijd nu, niet morgen, niet later in de middag en al helemaal niet de volgende dag. Haal eruit wat erin zit! Ook al is het tv kijken maak er een “leuke” tv dag van!

Iedereen is wel eens bang voor iets, angst hoort eenmaal bij het leven schaam je er niet voor! Blijf altijd jezelf. Want er is er maar 1 zoals jij en dat maakt jou uniek!

Niet terug kijken in je leven altijd vooruit! Als je te veel terug kijkt zijn er dingen die je nog niet goed hebt kunnen afsluiten. Sluit het af zodat die pop-up gedachte niet weer boven komt drijven.

Wat je ook mee hebt gemaakt of pijn heeft gedaan je bent geen slachtoffer altijd een winnaar! Zie de positieven dingen in want als je dat niet had meegemaakt was je nu niet…. (vul zelf maar in)

Start je dromen om te zetten in werkelijkheid de kleine details vullen zichzelf wel in!

Mindset

enjoy your positive life <3

Heb jij nog meer ideetjes om je negatieve dag om te zetten in een positieve laat het me weten!

xoxo ml

 

 

 

4 Responses to “Healthy Mind

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: