0202358111

Havermoutpap met een appeltaart smaak

Havermoutpap met een appeltaart smaak.

Wie houdt daar nou niet van?! Appeltaart oh… dat is zo heerlijk!

Nou weet ik dat ik in het begin van mijn blog had gezegd dat havermoutpap met alleen water (gekookt) niet echt mijn ding is. Daar ben ik een beetje op teruggekomen, alleen moet het wel gepimpt zijn, dus vandaar een havermoutpap met een appeltaart smaak!  Nu heb ik wel de appelcompote gebruikt die ik maandag had gemaakt. Zoals ik al zei je kunt het overal voor gebruiken, haha!

Wat heb je nodig:

  • appelcompote (je kunt het in de winkel kopen of zelf maken)
  • 75 gram havermout
  • 1 glas melk (amandelmelk of ander soort melk mag ook)
  • kaneel scheutje
  • honing scheutje

Wat moet je doen:

Pannetje op het vuur zetten, melk met havermout en kaneel aan de kook brengen. Daarna de appelcompote erbij doen en nog even laten pruttelen. Klaar ben je zo simpel maar zo lekker! Vooral als je weet dat je het enorm druk gaat krijgen en echt even een kick start nodig hebt!

Enjoy your lovely oats!

xoxo ml

 

 

2 Responses to “Havermoutpap met een appeltaart smaak

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: