0202358111

Havermout uit de oven met appel

Havermout uit de oven met appel 

Oeeeiii zo lekkeeerr havermout uit de oven met appel. Ik ben zo dol op appel, volgens mij heb ik al honderd recepten gemaakt met appel. Deze wil ik ook echt met jullie delen! voor een gezonde start van de dag.. Persoonlijk vind ik het altijd wel lekker om in de ochtend warm te ontbijten. Dus even in de magnetron opwarmen en yoghurt erover heen. Smullen maar… Ik bewaar meestal wat porties in de koelkast of diepvries, van die kleine diepvrieszakjes zijn dan enorm handig. Te druk en geen tijd staat vaak gelijk  aan even snel wat eten, wat er weer voor zorgt dat ik slecht eet. Dat wil ik dus niet, planning is golden 😀

Wat heb je nodig:

  • 170 gram havermout
  • 1 appel geschild in blokjes
  • 250 gram appelmoes (zonder suiker)
  • 3 eieren
  • 2 tl bakpoeder
  • kaneel
  • stevia

Wat moet je doen:

Oven op 170 graden.

Meng de havermout met je eieren, appel, appelmoes, bakpoeder, stevia en kaneel. Als alles gemengd is vet je een ovenschaal in. Nu doe je al de gemengde havermout in je ovenschaal. Plaats het in de oven en laat het 40 min gaar worden. Soms is het bij mij na 30 min gaar dus houd het een beetje in de gaten.

Wat is jou FAVO havermout ontbijt…? Let me know.

enjoy

Schrijf je in voor onze N I E U W S B R I E F.

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Check onze nieuwe items in onze online boutique!

Xoxo ml♥

16 Responses to “Havermout uit de oven met appel

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: