0202358111

Ginger shot in the morning

Ginger shot in the morning.

EIN-DE-LIJK ochtend! Tijd voor mijn zondagse  gembershotje… ATTEN ATTEN hoor ik een vel stemmetje schreeuwen (in mijn achterhoofd). Gewoon atten! Een gember-shot is natuurlijk anders dan een shotje tequila. Maar het is gezonder en beter voor je lichaam! Dus hier gaat ie dan 1……. 2……. 3……. en weg is ie! Nu overdrijf ik een beetje zo slecht smaakt het nou ook weer niet maar lekker is anders! Daar ben ik heel eerlijk in haha. Iedere zondagochtend probeer ik mijn gember slotje in te nemen. En ik ga heel eerlijk zijn niet omdat ik het oh zo lekker vind maar om dat het OH ZO goed voor mij is! Ik ga uitleggen waarom…

Gember geeft een positieve effect op de spijsvertering HALLELUJA want mijn spijsvertering is de laatste tijd zo sloom als maar kan! Ik moet nog wat kerstkilo’s eraf krijgen (beetje te veel gegeten) Dus ik ga de uitdaging aan om mijn spijsvertering te verbeteren! Daarnaast is gember ontstekingsremmend en helpt het ook tegen misselijkheid. Trommelgerommel niet te vergeten het schijnt te helpen als je vaak last hebt van menstruatie pijn. Dus alleen maar voordelen voor dit gezonde goedje! Durf jij het aan?

Wat heb je nodig:

  • stukje gember (niet te veel)
  • scheutje water
  • citroensap

Wat moet je doen :

Gember schillen en in kleine stukjes snijden, citroen uitpersen, scheutje water erbij en alles in de blender doen. Dan is het tijd om alles te mixen, mixen en nog eens mixen.

En klaar ben je!

Enjoy it’s for your health…DO IT in the name of health!

xoxo ml

 

 

2 Responses to “Ginger shot in the morning

  • AccessoriesBeautyCupcakes
    2 jaar ago

    Hoe lang doe je dit al en merk je resultaat?

    • He he nog niet maar ben ook nog niet zo lang bezig was even gestopt en nu weer begonnen! Maar van de vorige keer weet ik wel dat ik het merkte aan mijn lichaam. Wil je het ook gaan proberen? xx 😘

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: