0202358111

Faux suede skirt

Faux suede skirt How to dress it UP!

Ik kijk om mij heen en zie mijn eigen suede skirt! Hij is zo mooi… Schitterend vanuit de kast kijkt hij mijn kant op.. Ik glimlach en vraag mijzelf af; Waar zal ik jou mee aandoen? Uhhmm na lang nadenken weet ik het eigenlijk nog niet.. Er komen wat ideeën naar boven maar geen van ze is wat ik wil. Tijd voor inspiratie.. zeg ik stellig! Klap mijn laptop open en google erop los.. Ja hoor dit had ik eerder moeten doen schreeuwt mijn onderbewustzijn! Heerlijk om leuke en nieuwe ideeën op te doen!

Buy your own suede skirt & custimez your own style!

Soms kan het zo moeilijk zijn een setje vinden in een kast vol kleren.. Vind je ook niet? Dus vandaag dacht ik tijd voor inspiratie.. Een beetje de boel op spicen! 

Dus voor jullie allemaal één outfit inspiratie XXL!

Here we go…

Buy your own suede skirt & custimez your own style!  

Enjoy your suede skirt! 

Heb jij nog tips om the suede skirt look af te maken? Please let me know! 

xoxo Merrylou♥

Geef een reactie