0202358111

Fashion boeken die je moet hebben!

Fashion boeken die je moet hebben!

Boeken, je wordt er mee dood gegooid bij wijze van spreken natuurlijk.. Maar welke fashion boeken heb je nou echt wat aan.. Qua inspiratie of om modebewuster te worden… Daar gaat het toch om? Lees verder en leer welke fashion boeken echt een must zijn om jouw fashion hartje sneller te laten kloppen… Heb je er zin in?

Vandaag was mijn dag vrij na maanden aan 1 stuk door gewerkt te hebben aan mijn blogs, webshop, pop-up store enz. enz. Te veel drukte aan mijn hoofd waardoor ik de bomen door het bos niet meer zag.. Dus na een tijdje ruzie te hebben gehad met mijn 2de stem in mijn hoofd.. Die maar blijft schreeuwen NEE je moet nog zoveel dingen doen!! Ga nu dit doen en ga nu dat doen… Is het mij toch gelukt mijn 2de stem uit te schakelen en lekker te genieten van een goed boek… Je raadt het nooit???? Een fashion-boek haha!

Lezen jullie mee met mijn top 5?!

Op nummer 1 hebben wij een prachtige foto boek!

Als je into mode, bloggen & streetfashion bent is deze echt een MUST!

Fashion boeken die je moet hebben!

2 Het liefje onder de shop-liefjes Chanel ♡

Fashion boeken die je moet hebben!

3 How to set up & run a fashion label

Ondernemend/ inspirerend

Fashion boeken die je moet hebben!

4 Eco fashion!

Tegenwoordig is dit wel een hot item in de fashion industrie… En terecht!

Fashion boeken die je moet hebben!

Last but not least… Leave your mark!

Daar ga ik niks over zeggen het enige wat ik ga zeggen is de schrijfster neemt je mee door haar carrière!

Fashion boeken die je moet hebben!

Dit zijn mijn top 5 fashion-boeken! Fijne dag happy birdies

Life begins at the end of your comfort zone.

Schrijf je in voor onze N I E U W S B R I E F.

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Xoxo ml♥

2 Responses to “Fashion boeken die je moet hebben!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: