0202358111

#dieet eetschema week 3

#dieet eetschema week 3rouwend-hart

                             Maandag

Vandaag beginnen we met….

Ontbijtje:  2 eieren gekookt met 1 avocado en 1 tomaat gesneden in een kom met een paar druppels olijfolie eroverheen.

Lunch : Huttekase met fijn gesneden bieslook peper & zeezout met een handje rucola erbij! gegrilde groentes van de ah (klik hier) fijn snijden en voeg samen met je salade.

Dinner :

Zalmfillet met peper en zout, bakken of stomen (nog beter).

Met gestoomde of  gekookte broccoli

Met gebakken wortel stukjes van 1 hele peen.

 

Drinken: Veel groene thee & water!


 

                              Dinsdag

Ontbijtje: Magere soja melk met havermout en 1 geprakte banaan koken met een beetje kaneel.

Lunch: 2 speltbroodjes getoost met ei, tomaat en rucola.

Dinner:

1 kipfilet gekookt of gestoomd, met paprika in reepjes gesneden en ijsbergsla

Dressing 150 ml creme freche met 4 eetlepels pesto.

Giet over je salade heen en meng door je kip.

 

Drinken: Veel groene thee & water!


 

Woensdag

Ontbijt: avocado met een handje verse spinazie en gerookte kipfilet met een scheutje olijfolie.

Lunch: 1 blikje tonijn in water gemend met magere mayonaise, 1 rood uitje en wat zwarte olijven. Smeer 1 meergranen-wrap met je mengsel en doe daar wat gesneden cherry tomaatjes op. Bewaar wat van je mengsel voor verderop in de week!

Dinner:

1 ui, 1 aubergine, 1 rode paprika, 1 courgette met peper en zout, 4 teentjes knoflook en een scheutje olijfolie in de oven. Op 200 graden ongeveer 40 min laten roosteren.

Dressing : 1 el balsamicoazijn & 2 el olijfolie (goed mengen)

Haal de groentes uit je braadslee en doe je dressing en Parmezaansekaas eroverheen lekker met speltbrood of extra olijven.

Drinken: Veel groene thee & water!


Donderdag

Ontbijt: smoothie met boerenkool (klik hier)

Lunch: meergranen wrap met gegrilde paprika (klik hier) met 1 plakje kaas en 1/2 avocado.

Dinner:

Doe je tros cherrytomaten met de bovenzijde in je braadslee, doe daar wat zeezout en geperste knoflook overheen met een scheutje olijfolie.

Ongeveer 20 min op 200 graden.

Voeg wat gekookt water toe met 1 kippenbouillon en schenk over de bulgur (kijk op de verpakking voor verdere instructies)

Rooster wat pijnboompitten en bak je verse spinazie gaar.

Voeg nu alles samen en…. OPTIMAAL GENIETEN!

Drinken: Veel groene thee & water!


Vrijdag

Ontbijt: 2 speltcrackers met kaas, komkommer en rucola.

Lunch: 1 blikje tonijn in water gemend met magere mayonaise, 1 rood uitje en wat zwarte olijven. Smeer 1 meergranen-wrap met je mengsel doe daar wat gesneden cherry tomaatjes op (over van woensdag).

Dinner:

Snij en was je zoete aardappels, peper & zout eroverheen, scheutje olijfolie en in de oven op 180 graden ±25/30 min.

Snij je peentjes, paksoi en laat deze slinken/bakken.

Bak nu je biefstuk. Doe er eventueel wat parmezaanse kaas overheen!

Voeg alles samen en geniet!


Enjoy your happy dieet!

What are you eating this week?

p.s. wil jij op de hoogte blijven van voedingsschema’s, style guide & being fit & lovely? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!  

xoxo ml

3 Responses to “#dieet eetschema week 3

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: