0202358111

#dieet eetschema week 2 VEGAN

#dieet eetschema week 2 VEGAN

 

Hello healthy fashionable friends!

Vandaag wil ik mijn Vegan week met jullie delen. Even voor de duidelijkheid ik ben zelf geen vegan. Ik ben meer van een weekje proberen en kijken hoe-ik-mij-erbij-voel-type en of-het-bij-mij-past.  1 week VEGAN was voor mij best zwaar! Een uitdaging kan je het wel noemen… Maar het is mij gelukt VEGAN all the way.. Nou ben ik heel eerlijk en luister ik erg goed naar mijn lichaam en ben tot de conclusie gekomen dat vegan zijn niet bij mij past. Niet dat ik het afkeur hoor zeer zeker niet! Maar je moet doen waar JIJ je prettig bij voelt (waar jij gelukkig van wordt). Vleeseter ben ik in hart en nieren sorry! Maar voor diegene die dit willen toepassen in hun leven heb ik deze youtube videos voor je zodat je 7 dagen lang vegan kan eten!  Net als ik kan je het altijd 1 week proberen. WIE WEET… Het was voor mij een hele leuke en bijzondere ervaring..  

Nou is vegan veel meer dan alleen letten op wat je eet. Wat ik heel mooi vind is dat ze een bewuste keuze maken om mens, dier en planeet in waarde te laten en te eren.


Day 1

Let’s start with the challenge!


Day 2

Are you still keeping up?


Day 3

Hello good you are still here!


Day 4

Morning, Positive happy vibe you are doing oke!


Day 5

OMG (just OMG)


Day 6

I’m so proud


Day 7

I’m even prouder…

 

Nou dit waren 7 dagen lang VEGAN!! Wie durft de uitdaging aan… Dit waren mijn #dieet eetschema week 2 VEGAN!

Heb niet alles alleen van youtube videos gehaald en heb deze week voornamelijk heel veel fruit en groentes gegeten. Oh ja en ook heel (overdreven) veel gember thee. Verse gember gesneden met kokend water zo simpel maar zo lekker!  Heeft geeft mij een rustig en zen gevoel… en met mijn vitamine boost zit het nu ook goed! (voor de hele week) hahah!

Heb jij nog leuke tips of ben jij zelf veganistisch laat me weten hoe jij het ervaart en wat jouw voor en nadelen zijn…

Enjoy your VEGAN journey!

Schrijf je in voor onze N I E U W S B R I E F.

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Check onze nieuwe items in onze online boutique!

Xoxo ml♥

 

 

 

 

 

5 Responses to “#dieet eetschema week 2 VEGAN

 • Oh, wat leuk dat je de vegan challenge hebt gedaan! Zelf ben ik vegetarisch, en het lijkt me ook heel cool om hem een keer te doen. Jammer dat het niets voor je is, maar wel heel goed dat je het een keer geprobeerd hebt 🙂 .

  • He ja ik vond het wel heel leuk om te doen hoor! Maar ik zou jammer genoeg niet zo kunnen leven. Maar doordat ik het heb gedaan heb ik enorm veel respect voor de mensen die dat wel kunnen! Wist namelijk niet dat het zo zwaar kon zijn. Hoe lang ben je al vegetarisch? xx

   • Haha, ik denk ook dat als je het al een tijdje bent, dat het dan ook veel makkelijker word.
    Ik ben nu ongeveer een jaar vegetarisch.

    • Wat goed man! Ja misschien wel idd denk dat het bij mij dan aan wilskracht ligt. Omdat ik al zo lang vlees eet vind ik het echt super moeilijk! Maar echt goed van jou! Xx

 • Ik vind het knap als je vegetariër kunt worden.
  Ik houd echt van vlees, maar eet het tegenwoordig wel stuk minder (ook om dierenwelzijn) en ben bewust van welk vlees (biologisch etc.) en verder eet ik regelmatig vegetarisch “vlees”.
  Maar helemaal vegetarier.. dat nooit denk ik.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: