0202358111

Diary 08

Dear diary.

Let me start by saying hello pretty & fashion friends!

We beginnen de dag positief, fris en fruitig. Maandag, begin van de week.. Ik weet dat de meeste van jullie hebben een hekel aan maandag.. Maar laten we het proberen positief te houden☺️. Vandaag wist ik echt niet wat ik aan moest doen. Opdoffen voor een night out with mr. Vos! Niet te netjes ook  niet te urban… Tja best lastig een look voor dag en nacht.. Ben uiteindelijk gegaan voor all black. Black on black.. Jeans, topje, leer biker jasje en hoppa up to go..  You know what they say R E D  l I P S S all the way..

 

Dinsdag staat gelijk aan sportdag en nu heb ik net weer leuke spulletjes gekocht bij de Nike outlet! Helemaal verliefd op mijn nieuwe trainingsset en waterfles. Eerder had ik altijd een “gewoon” flesje spa water. Maar daar ben ik snel op terug gekomen… Het is veel te snel op 😐. Dus nu kan mijn watervoorraad wat langer mee… Happy! 

 

Woensdag: Ontbijten als een koning voor de tv en lekker chillen met heerlijke weer.. Aangezien het weer zo vaak zijn ups en downs heeft moet je ervan genieten als het er is.. Dus ik zeg hallo zon klaar voor mijn overdreven ontbijt portie en klaar om de dag happy te starten.. 

 

Donderdag: Saladeboek! OMG ik kan niet meer zonder nu dat de zomer eraan begint te komen ga ik veel recepten proberen van dit oh zo gezonde salade boek! I’m ready… Ga namelijk proberen zoveel mogelijk recepten eruit te halen.

 

Oké jullie zien het nu denk ik ook wel ik hou van bosbessen en frambozen I’m sorry… Zo lekker met yoghurt en pure chocolade .. To die for… vandaag had ik zo een zieke trainingsdag. Waardoor ik nu eigenlijk niks meer wil en kan doen (volgens mijn hersenen dan). Dus tijd om mijzelf te verwennen met die bijzondere goedje ..

Mijn week zit er weer op hoe was jullie week? Let me know..

Schrijf je in voor onze N I E U W S B R I E F.

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Check onze nieuwe items in onze online boutique!

Xoxo ml♥

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: