0202358111

Diary 07

Diary 07

Hallo maandag fijn je weer te zien! Vandaag begin ik de dag met een smoothie! Mijn trainer komt zo om de hoek kijken en wil op tijd klaar zijn! Dus even snel  1-hap-ontbijt naar binnen werken.

Dinsdag vandaag heb ik echt inspiratie nodig zit er maar een beetje somber bij! He bah.. Ik haat dat! Mediteren vraag ik aan mijzelf? (terwijl ik het antwoord al weet) JA! Na mijn meditatie ben ik aan de havermout gegaan en daarna zoals altijd hardlopen. Heerlijk door de weilanden aan-niks-denken-rennen!

Woensdag chillen met schattie fimpje, drankje, hapjes en veel gossip girl (als het aan mij ligt). Maar manlief wilt toch wat mannelijkers kijken. Tijd om een compromis te gaan sluiten!

Donderdag heb ik weer prachtige foto mogen ontvangen van de pups! Wij krijgen een dwergkees!!!! jippie de pippie te schattig zoals je kunt zien op de foto’s! Daarna heerlijk van de zon genoten met een hapje en een drankje in Scheveningen.

Vrijdag nieuwe haartjes blije merrylou! Vandaag heb ik mijn hoge pony style gerockt! hahah.. Verder ben ik even snel naar de stad geweest! (ik had weer wat nodig😜) Broodje met ei als ontbijt zodat ik vandaag weer de dag aan kan!  Positive vibes only! Als afsluiter van de dag Loetje aan ‘t IJ vol in de zon.

Enjoy your day!

Laat me weten wat jij deze week hebt gedaan en wat je van mijn oh zo schattige pup vindt! haha

Schrijf je in voor onze N I E U W S B R I E F.

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Check onze nieuwe items in onze online boutique!

Xoxo ml♥

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: