0202358111

Diary 06

Diary 06rouwend-hart

 

Maandag: Hallo Start-van-de-hardloop-week! Zin in! Nog een paar kilo’s eraf en ik ben blij! Dan moet ik het wel goed gaan bijhouden maar dat komt wel goed!

Dinsdag: auto selfies met hubby! Wat hebben wij toch een LOL samen hahah bloedje irritant vind hij mij met mijn auto selfies!

 

Woensdag: Snel ontbijt, alleen druiven want ben alweer te laat opgestaan om te gaan hardlopen (again). 2X fruit per dag, dus dan maar met druiven beginnen en in de middag ga ik voor rijstcracker met aardbeien YUMMIE die zijn echt te lekker! Dat is echt mijn verslaving. Het lijkt net een klein aardbeien taartje maar dan vele malen gezonder!

Donderdag: Tijd om mijn blog weer even te veranderen ik probeer echt al maanden dat mensen zich met Facebook kunnen aanmelden maar het wil mij maar niet lukken😒. Dus lees jij dit en weet jij hoe dit moet HELP ME…..!!!!! Daarna met de fam naar LOODS 5 geweest OMG wat hebben hun mooie dingen! Niet normaal…. Echt een aanrader..

 

Vrijdag: Dag van de luie-vossen-familie we beginnen in de ochtend met een overheerlijke tosti en een kop thee .. Maar toch even mijn rode jas naar de stomerij brengen want ik ben weer is klungelig geweest met wijn😐. OMG ik moet echt wat aan die onhandig-heidjes van mij gaan doen!

 

Enjoy your week

Hoe was jouw week? Nog leuke spannende dingen beleefd? Let me know…

xoxo ml

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: