0202358111

Diary 05

Diary 05

 

Maandag: Het begin van de week en in tegenstelling tot andere dagen heb ik er vandaag enorm zin in! Niet eens dat ik wat bijzonders te doen heb of ga doen😉. Gewoon omdat het kan! haha. Vandaag begon ik de dag met 15 min mediteren… Mediteren is ook een vak apart :S De hele tijd willen mijn hersenen naar boodschappen gaan of wat zullen we vanavond eten, he Mer weet je waar ik zin in heb CHIPS! Nou daar willen mijn hersenen naartoe maar de meditatie wil dat ik blij bij de appel! DE APPEL waar komt die vandaan en hoe lang was zijn weg naar mij toe :S. Dus ja best een vak apart hoor! Je hersenen willen namelijk een andere kant opgaan.

 

 

Dinsdag: Schoonmaakdag omdat het echt niet meer kon! huize VOS had een schoonmaakbeurt nodig! Dus ben aan de slag gegaan met de stofzuiger en de dweil! Leuk is het niet maar met een beetje muziek en mijn mooie stem die keihard meezingt! Weet ik er wel een feestje van te maken. Weet alleen niet of mijn buren daar blij mij zullen zijn😑.

MUSIC

 

Woensdag staat gelijk aan hardlopen! Wat wil je nog meer… Heerlijk buiten zijn woensdag is ook mijn blog-werkdag. Dus ben vaak in de weer met mijn camera. Nu ben ik opzoek naar een bewerkingsprogramma voor op de pc :S.. Vind het best een lastige zoektocht, dus heb jij ideetjes laat mij weten AUB! I’m in desperate need

 

Donderdag lunch-time met de familie niet omdat het moet, maar omdat het kan😜. “Lunchbreak” kan het niet vaak genoeg zeggen TE LEUKKK! Woensdagmiddag is onze middag samen!

 

Vrijdag is de dag van trainen trainen en nog eens trainen!

Heb jij nog tips wat betreft sporten, gezond eten of andere onderwerpen? Let me know!

 

Enjoy your week!

xoxo ml

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: