0202358111

Diary 03

Diary 03rouwend-hart

 

Diary 03 het is vandaag maandag en begin mijn dag in Brussel. Na een lange training ben ik in de avond heerlijk gaan eten! Ik wist werkelijk waar niet dat ze in Brussel zo gezond eten! Meneer heeft u ook een cola? Nee mevrouw wij verkopen geen cola OMG… Niet??? Nee. Dat is toch te bizar… Ik weet van Amsterdam dat je ook wel plekjes hebt waar je gezond kunt eten maar cola is er altijd! Dit keer niet gelukkiger kon ik niet meer worden hahah.. Verbaasdheid speelde ook een grote rol in een ton vol emoties!

 

Diary 03 dinsdag om mijn dag met een kick off te beginnen eerst even buikspieren doen op mijn hotel kamer. Voordat mijn drukke dag begint! Laptop aan en hupsakee met de youtube filmpjes. Vandaag zijn we uiteten geweest met de hele groep. SU-PER gezellig! heb een beetje gezondigd qua eten.. ach ja soms heb je van die “zwakke momenten” hahah.

Diary 03  HALLO woensdag 6 uur wakker, niet meer kunnen slapen, wallen onder mijn ogen… MAAR we gaan ertegenaan hahah! Zo slecht als mijn nacht was zo positief begin ik mijn dag. Buikspieren gedaan, rennen op de plaats, douchen, make up, kleren aan en klaar ben ik voor de dag. Training gehad dus vanavond trakteer ik mijzelf op boekjes, tijdschriftjes enz. Vanavond lekker vroeg op mijn hotel kamer. Ben maar gaan lezen want franse tv is ook niet echt “je van het”.

 

Diary 03 donderdag weer terug in mijn oude vertrouwde Amsterdam! Heb de jongens zo gemist dus ben enorm blij weer thuis te zijn! Na een paar dagen alleen in stilte slapen ben ik toch wel weer toe aan een rumoerige sfeer! Meteen bij thuis komst was het dan ook druk hahah Dat is wat ik wilde voor “even” hahah.

Diary 03 vrijdag ja hoor drukte, geschreeuw, waar is dit waar is dat… Heerlijk de drukte weer om me heen… Na een paar dagen weg te zijn geweest ben ik weer helemaal tot rust gekomen. Ondanks dat ik trainingen moest volgens enz. Ben ik super blij om weer samen met hartje te zijn!

xoxo ml

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: