0202358111

Crumble & dadels met roodfruit.

Crumble & Dadels met roodfruit

zo heerlijk de geur die uit mijn keukentje komt! TE LEKKER… 

Volgens mij ben ik echt de enige die blij kan worden van een crumble die gelukt is. Als een kind zo blij… Oké een beetje overdreven… haha maar het is echt waar.  Ik heb al een tijdje niet meer geblokt, zo druk gehad met werk, de jongens en de feestdagen niet normaal! Uiteraard een gelukkig en gezond 2016, met een hoop liefde, geluk en gezondheid! Vanaf nu werk ik nog maar 3 dagen waardoor ik veeeeel meer tijd heb om te bloggen! Waar ik weer heel blij van word, want mijn voornemens voor 2016 zijn meer tijd voor sporten, bloggen, de jongens en nog meer FUN! Maar ik dwaal een beetje af van wat ik nou met jullie wil delen hahah. 

Ontbijt, mijn favoriet zoals jullie weten. Ik vind het zo fijn in de waneer het buiten nog donker is en de jongens nog slapen, om dan lekker mijn rust moment te pakken met een ontbijtje.
Vandaag een heerlijke warme crumble met dadels en rood fruit lovely…

Wat heb je nodig:

2 ovenschaaltjes (je kunt alles over de 2 schaaltjes verdelen)

  • 1 pakje roodfruit diepvries
  • 60 gram havermout
  • 40 gram havermeel
  • 2 eetlepels boter op kamertemperatuur
  • 2 eetlepels koekkruiden
  • 2 eetlepels honing (hou je van zoet doe er dan nog wat stevia bij)
  • verse dadels 1 per bakje

Wat moet je doen:

Roodfruit, honing, koekkruiden en de dadels in de 2 schaaltjes verdelen (je hoeft de ovenschaaltjes niet in te vetten).

Meng de havermout met de havermeel en de boter in een kom samen totdat er een deeg ontstaat. Let er wel op dat de boter op kamertemperatuur is! Wil je het recept gezonder maken gebruik dan kokosolie i.p.v. boter.

Kruimel je deeg over de 2 ovenschaaltjes plaats ze in de oven op 180 graden, voor ongeveer 30 min.

enjoy your special Sunday breakfast 

xoxo ml

 

3 Responses to “Crumble & dadels met roodfruit.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: