0202358111

Chocolade pudding van chiazaad.

Chocolade pudding van chiazaad.

Chia chocola en.. Hallo chocolade pudding. Wat is het toch fijn om lekkere gezonde dingen te maken. Het is iedere keer weer een geslaagde missie voor mij! Haha soms is het een mislukking maar deze keer zeer zeker niet! Wat was ik trots toen ik klaar was.

De maand december. Ik voel de gezelligheid al aankomen sinterklaas, kerst, drukte en samen zijn met familie. Wat heb ik er zin in! Ik kan er altijd zo naartoe leven… Dat ik ruim van te voren al weet wat voor cadeaus ik ga kopen. Zo ook experimenteren met recepten en kwam ik met mijn chocolade pudding. 

Wat heb je nodig: 

  • chiazaad 3 eetlepels
  • 300 ml amandelmelk
  • cacau poeder  1 eetlepel (ongezoet)
  • kokossuiker 3 theelepels

Wat moet je doen:

Amandelmelk met cacaopoeder mengen totdat alles 1 geheel is geworden. Chiazaad erbij doen en nogmaals goed roeren, anders krijg je klonten! 30 minuten in de koelkast laten staat totdat het een pudding substantie wordt. Als het goed stevig is geworden in de blender doen en goed blenden.

Zo krijg je een pudding zonder stukjes maar toch gezond en lekker.

Oh… en ik heb er stiekem wel iets meer kokossuiker ingedaan…

 

Enjoy delicious choco pudding! 

xoxo ml

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: