0202358111

Cadeautje voor mijn gezicht!

Cadeautje voor mijn gezicht 

Pukkels, ik kijk in de spiegel en zie PUKKELS ik haat pukkels! Wat is dat toch:S Waarom zit ik zo onder! Oké heb het de laatste tijd wel druk gehad… en ook veel dingen te doen… Soms kom ik zelfs tijd te kort. Dus misschien heb ik het gewoon te druk gehad! Dus tijd voor ME-TIME!

Je pakketje is binnen Mer! Oh jee… Mijn gezichtsmasker van pilaten.nl is binnen! Nou laten we maar meteen van start gaan!

Eerst ga ik lang douchen, mijn gezicht goed wassen, lavendel erbij en laat mijn chill-dag maar beginnen!

Na het reinigen van mijn mijn gezicht ben ik begonnen met het maskertje aan te brengen. Het is een wat dikkere substantie maar met het kwastje is het goed aan te brengen. Je krijg er wel vieze handen van😂. Of ik ben gewoon onhandig! Wanneer het masker hard wordt trekt het een beetje in je gezicht. Het voelt in ieder geval niet naar of vervelend.

Ondertussen een fotoshoot gemaakt… HAHA tijdens de 20 min wachttijd😏.

Daarna werd het tijd voor mijn LIPPEN jaa een masker voor je lippen hoe geweldig… Vooral we nu in-een-dikke-lippen-tijd leven! Kylie Jenner en ga zo maar door dat zijn toch wel echt…. DE-dikke- lippen-topics van vandaag!!!

Lippenmasker moet je 20 minuten laten zitten 2 a 3 keer per week doen!

What is you favorite skin-care??? let me know….

Enjoy your ME-TIME

xoxo ml

3 Responses to “Cadeautje voor mijn gezicht!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: