0202358111

Boerenkool power-smoothie

Boerenkool power-smoothie

Ochtend: Hallo, morning, Bon dia! Of gewoon hallo ochtend… Ik heb er zin in.. Maar eerst begin ik met mijn power smoothie. Een smoothie met boerenkool! Ja je leest het goed.. Ik ben werkelijk waar voor alles in! Ben net Einstein op het gebied van eten! Experimenteren zit echt in mijn aderen hahaha! Maar vandaag werd het een boerenkool smoothie en ik moet zeggen hij is echt lekker! Voor mijn training begint zeg ik  Power it up!

Wat heb je nodig:

  • boerenkool
  • spinazie (handje)
  • soja melk
  • griekse yoghurt (2 eetlepels)
  • kiwi 1
  • diepvries ananas

Wat moet je doen: 

You know the drill Mixt it mix it mix it!

Als alles gemixt is heb jij jouw power smoothie let your workout begin!

xoxo ml ♥

hallo vandaag is het weer smoothie time zoals jullie van mij gewend zijn ben ik helemaal operdetop into gezond healthy maar lekker! hoeu hbedwbd ebdwb hwbedwbdw qbsbiwb lbdiewbd bdiwebdiw webdiwebd ebdiwedbw jwehbdwebd klnobdwe ;lanowebd ebdiebd hbedbb iehbdiwebdiebd hebdiewbdiwd ebdiwebdie ebdiwebdk jedje jen jah jjs jhhj sjs jhdhd ksjs j jsbdd ondeoewdkj iedbedb diejndkwe ejbdhewbd kebdjavbk kdb ehb eh  ehd wj ehd  dlj he dj dw dljw je dw edwje dljh e djeh djlew jd lwej d j 

 

3 Responses to “Boerenkool power-smoothie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: