0202358111

Bestellen & betalen

Bestellen & Betalen.

Free shipping!!

Hoera!! Bestellingen boven de 75 euro gratis, verzenden binnen Nederland.

Start your fashion journey 

In het keuzemenu kan je kiezen in welke maat je het graag wilt ontvangen en indien mogelijk, ook in welke kleur. Het product belandt dan in jouw shoppingbag. Wanneer hij hierin zit, is hij voor max 30 min van jou. Je kan je product ook toevoegen aan jou favorieten lijst. Zodat je ze later nog kunt bekijken of doorsturen naar vrienden via social media! 

Its calling YOU

Wanneer je uitgewinkeld bent, kun je op jouw shoppingbag klikken. Hier krijg je  een overzicht van wat jouw HOT items zijn. Je krijgt 2 keuzes: Roze balk is voor je winkelmand te bekijken en de zwarte balk is om over te gaan tot betalen. 

Who are you…

Vervolgens willen wij graag weten waar we het pakketje heen kunnen sturen. Je kan het bij ons ook eventueel naar een ander adres toesturen.  Wanneer jij een account aanmaakt, onthouden we jouw gegevens en wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste Fashionable items, acties en blogs!  

To Pay the bill Ideal, afterpay & directe bankoverschrijving 

Bij ons kun je 100% veilig betalen met ideal of een directe bankoverschrijving. Wij maken gebruik van pay.nl en diverse andere betaal mogelijkheden. 

betalings-banner

 

 

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor www.justlivelife.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.justlivelife.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.Directe bank overschrijving 

Een andere betaaloptie is om zelf de overboeking te doen middels internetbankieren. Indien je voor deze optie kiest, wordt de order verstuurd nadat het bedrag op de rekening is bijgeschreven. Je kunt voor een directe overboeking de onderstaande bankgegevens gebruiken of via de keuzemenu in je afreken scherm.

  • Bank: ING bank te Amsterdam, Nederland
  • Ten name van: Dutch2
  • IBAN: NL09INGB0007372828 (o.v.v. je ordernummer!)

*Kosten: De standaardverzendkosten zijn € 4,95 voor bestellingen in Nederland en 6,95 voor België.

Let op : De kosten voor retournering zijn te allen tijde voor de consument. 

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een email van Justlivelife met je orderbevestiging. Controleer hiervoor ook je spambox. Wanneer je bestelling door ons verwerkt is, ontvang je per email een verzendbevestiging.