0202358111

Be the best version of YOU!

Be the best version of YOU!

Smile 

Lachen het kan soms bijna therapeutisch zijn.. Meer lachen doet wonderen.. Ik las laatst in een tijdschrift dat als jij je verdrietig voelt, je geforceerd moet proberen te lachen.. Best een opgave.. Want als je verdrietig bent schreeuwt alles in je lichaam om er als een zoutzak bij te gaan zitten en maar hopen dat de dag snel voorbij gaat. Morgen is het dan stukken beter (beloofd jouw onderbewustzijn).. Maar dat is te zonde voor je dag. Dus ik ging de uitdaging aan! Geforceerd lachen en ik moet zeggen.. Doordat je geforceerd met een lach op je gezicht loopt voel ik mij beter. Je kaakspieren doen op een gegeven moment wel pijn maar dat is misschien omdat ik te overenthousiast was hahah!

Confidence 

Zelfvertrouwen.. De een heeft genoeg voor honderd man en de ander is zo onzeker dat het er aan alle kanten vanaf straalt. Hoe komt dat toch? Dat is de vraag die ik mijzelf zo vaak stel. De mensen in de bladen bijvoorbeeld is er een die onzeker overkomt of is? Bestaat dat iemand die én beroemt is én onzeker? Ik ken ze niet.. Ze zien er altijd zo zelfverzekerd uit. Vind je ook niet? Dus toen dacht ik… “het is je houding en je kleding” Je eigen houding, kleding, stemvolume, lef en wilskracht. Dit alles zorgt voor zelfvertrouwen. Lef krijg je door gewoon te doen verstand op nul en gaan.. Wilskracht leer je aan (vind ik) en als je iets echt wilt dan kan je alles aan. Kledingstijl wat jou uniek maakt! Is het iets wat uitdagend voor jou? Go with it girl you are just fab…

Wij vrouwen zijn vele malen sterker dan dat wij denken..

Social

Complimenteer er op los (wel gemeend natuurlijk). Laat zien dat jij niet altijd het onderwerp moet zijn. Maar wees het luisterende oor. Ga er op uit en complimenteer je mensen persoonlijk, gebruik je twitter, instagram & youtube en laat zien hoeveel liefde jij te geven hebt aan je medemens.. Er is al zo veel narigheid in de wereld.. Be the good, beautiful vibrant person YOU can be!

Don’t be afraid 

Angst is naar, bovendien is het vervelend en kan het je zo in de weg zitten.. Angst is iets dat alleen moet komen in echt gevaarlijke situaties (reminder to my brain!).. Nooit moet jij je leven laten leiden door angst! Nu ik dit schrijf kom ik heel stoer over maar zelf heb ik er ook problemen mee (gehad). Angst kan in alles zitten en meestal is angst iets wat ons steeds een stukje bij beetje overneemt.. Don’t let it!

Leef je leven zoals alleen jij dat kan en wilt! Be happy, smile & make your life a happy ever after movie!

What is the best version of YOU let me know..

xoxo ml♥

5 Responses to “Be the best version of YOU!

Geef een reactie