0202358111

Happy vibes in the morning with strawberries

Happy vibes in the morning with strawberries

Hello fashion friends 

Mijn onderbewustzijn schreeuwt AARDBEIEN MER!

Oh SJIT! Ik kijk op.. en voel dat ik gewikkeld ben in mijn eigen deken. Hmmzz gevecht in mijn slaap met mijn eigen deken.. Echt iets voor mij!.. Tijd om op te staan Mer…  Zeno (roep ik, onze kleine dwergkees). Waar is de hond.. OH NEE  in huis gepoept, kijk in de spiegel en zie mijn haren recht overeind staan OMG.. Een enorme bad hair-day. Samen gecombineerd  met DE TIJD van de maand!  Wat voor geen vrouw plezant is… If you know what I mean! Én de kers op de taart mijn allermooiste truitje gescheurd TJA!

 (Dat is balen zeg ik tegen mijzelf kijkend in de spiegel met een wilde haarbos)

Happy vibe kom maar (zeg ik hardop tegen mijzelf)… Aardbeien om mijn dag weer happy en vrolijk te maken. Ondanks mijn slechte-start-van-de-dag ga ik niet bij de pakken neerzitten!  Sterker nog ik ga dit recept met jullie delen zodat ik een beetje van mijn kookliefde aan jullie kan geven aaaahhhhhh hoor ik mijzelf hardop denken😛.

Aardbeien wie is er niet dol op?! Sterker nog ik ken weinig mensen die geen aardbeien lusten. Dit gezonde rode goedje (dat mijn hartje heeft gestolen) kan gebruikt worden voor weliswaar alles. Vandaag doe ik ons rode bijzondere goedje in een yoghurt met haar beste vriendin oranjebloesemwater & andere BFF; honing.

 Dat zo simpel zo lekker kan zijn… Stiekem had ik het ook niet verwacht omdat het te simpel is echt TE SIMPEL! Hahah maar ik wilde deze in het speciaal toch met jullie delen.

Zo heb het recept al eigenlijk verklapt😊.


 

Wat heb je nodig:

  • aardbeien (vers)
  • griekse yoghurt (5% vet)
  • oranjebloesemwater (klein scheutje)
  • honing

Wat moet je doen:

Snij de aardbeitjes in partjes, was ze, doe er een scheut oranjebloesemwater en honing door, roer goed door. Doe je aardbeitjes in een schaal, beker of… Plaats daar 3 dikke klonten yoghurt op en daarna weer wat aardbeitjes. Er zal nog wat vocht overblijven schenk dat geleidelijk over je aardbeien-goedje.


 

Enjoy your Aardbeien & yoghurt.

Schrijf je in voor onze N I E U W S B R I E F.

Blijf op de hoogte van de leukste trends, Musthaves & Jong-hot-topic-items!

Check onze nieuwe items in onze online boutique!

Xoxo ml♥

lekker verantwoord aardbeien wie wilt dat nou niet heerlijk voor de dagelijkse smoothie yoghurt te fris en fruitig voor woorden

Geef een reactie