0202358111

8x wat mannen aantrekkelijk vinden aan een vrouw!

8x wat mannen aantrekkelijk vinden aan een vrouw!

Vandaag leuke weetjes over het ander geslacht genaamd…. DE MAN! Zelf vond ik het wel een leuk weetje.. Wat vinden mannen nou echt aantrekkelijk … Weet iemand dat…

Want onze mannen zijn een gesloten boek waar weinig tot niets uit te halen is. Praten is toch meer weggelegd voor de vrouwen.

Vaak denken we bloot is goed. Maar schijn bedriegt… Wij vrouwen hebben er een handje van om aannames te doen over onze medemens, DE MAN. Wat vinden die nou echt aantrekkelijk aan ons? Waardoor draaien ze hun gezicht een kwartslag om een kiekje te krijgen van het vrouwelijke schoon dat net voorbij loopt. Ik hoor je denken.. Geloof me dat heb ik ook gedaan!

Maar hier komen ze…

Neem een koekje of 2, wat thee of een lekker kop macchiato and just sit and relax!!!

# 1 The Off shoulder. 

Een klein beetje huid is niet erg, zolang het in balans is met elkaar! Dus met een off shoulder kom je al een heel eind! Het schijnt dat je daardoor veel meer opvalt bij een man. Volgens bronnen worden ze lyrisch van een halve off shoulder! So ladies you know what to do!

#2  Verzorgde LOOK

Verzorgd.. Nu hoor ik je denken… Maar wist je dat het merendeel van de mannen houdt van verzorgde nagels. OMG nagels!!  Ik dacht echt… You gotta be kidding me!  Jullie geven daar geen moer om (grof gezegd)! Maar het is zo! De man houdt van verzorgde dames. Dus ladies nageltjes in de lak, haartjes gestyled,  beentjes geschoren en gescrubd. Doe daar nog even 10 min zon bij en you are perfect!

#3 Een glimlach met iets roods.

Een glimlach is het pareltje onder de parels om onze man zijn aandacht bij ons te houden. Doe daar rode lippenstift bij, goed verzorgde tanden en hij is niet weg te slaan bij je! Scrub je lippen een beetje op zodat je een peul lipjes krijgt. Angelina Jolie is er niks bij!

#4 Kleding 

Kleding zegt veel meer over de vrouw dan wij ons eigenlijk beseffen. Kleding is voor ons een manier van uitten wie wij zijn en hoe wij de wereld zien. Geen wonder dat een man kijkt naar hoe wij ons stylen! Een vrouw is binnen een paar seconde klaar met kijken naar een man. Maar een man heeft daar veel meer de tijd voor nodig. Uit de oertijd zijn ze gewend om goed te kijken of het prooi voldoet aan hun eisen. Dus blijf vooral jezelf met kleren. Dat laat zien wie jij bent en zo af en toe kan je uitpakken.

#5 Hoge hakken 

Ik weet You love them or hate them… Maar hakken zijn voor onze man toch echt een aantrekkelijk dingetje! Wees er wel van bewust dat je goed erop moet kunnen lopen. Dus koop schoenen die bij jou passen en waar je goed op kunt lopen! Tegenwoordig hebben ze verschillende patches die je in je zool kunt zetten voor meer steun en comfort!

#6  Oogjes die stralen. 

Een tijdje geleden zag ik bij Amerika next top model dat waneer een model een foto moet maken dat ze ergens aan moet denken waar ze van houdt! Ta- da dat is precies wat wij vrouwen moeten doen lachen met onze ogen.. Beetje make-up doet ook wonderen in combinatie met een goede mascara en laat je ogen spreken! Maak ze af en toe wat kleiner om de aandacht te houden!

#7 Dosis zelfvertrouwen

Zoals ik al in mijn vorige blog post beschreef, is zelfvertrouwen hebben belangrijk in verschillende aspecten! Dus nu ook weer.. Laat zien wie jij bent met een beetje flirten en duidelijk maken wat jouw grenzen zijn. Ben jij de vrouw die laat zien wat haar normen en waarden zijn?! (klik hier) voor blogpost.

#8 Niet te over beschikbaar zijn 

Never te nimmer smeken om aandacht! JIJ bent een prachtige, mooie en zelfverzekerde vrouw die positieve aandacht verdient! Dus zorg ook dat jij dat krijgt. Wees bescheiden, laat jezelf zien en onthoud Rome is ook niet in 1 dag gebouwd.

Geef het de tijd…

Heb jij nog leuke tips om mee te geven?

Let me know

 xoxo ml♥

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: