0202358111

6x Youtube workout to do at home

6x Youtube workout to do at home

Vandaag ben ik na een lange tijd weer begonnen met sporten. Doordat ik zo druk ben geweest de laatste tijd, is het sporten erbij ingeschoten. Maar daar komt verandering in! Ik ben al heel erg van het gezond eten maar om het plaatje helemaal compleet te maken wil ik ook (weer) heel graag wat meer gaan bewegen. Na de feestdagen en alles leek het mij een perfect moment om weer te beginnen (haha beetje cliché)… Maar nu heb ik er echt meer tijd voor en is er wat meer rust in huize Vos-Damian hihi.. Dit trainingsschema is wat ik samen heb gesteld van Youtube. Voor iedereen leuk en toegankelijk. Have fun!

#1 Doutze kroes

#2 hamstring

#3 sixpack

#4 kim kardashion but workout!

#5 SQUAT baby..

#6 Squat challenge

 

Feel fit & enjoy!

Let me know wat jij voor sport doet… Ben jij een thuissporter of juist een krachtpatser…

xoxo ml

11 Responses to “6x Youtube workout to do at home

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: