0202358111

5x gezonde ontbijt-recepten

5x gezonde ontbijt-recepten rouwend-hart

Hello gorgeous people! 

Vandaag ga ik al mijn over-de-top gezonde ontbijtjes met jullie delen! Je weet wat ze zeggen breakfast is K I N G! Dus we gaan er weer voor! Op naar gezondheid, fit & lovely… 

Ontbijt als een K O N I N G.. lunch als een edelman en dineer als een bedelaar. 

Nu dit gezegd te hebben snappen jullie nu wel waarom ontbijt voor mij een “dingetje” is. Ik kan mij in de ochtend helemaal uitleven al dansend, springend en zingend loop ik mijn keukentje in op zoek naar het ontbijt voor een Koning/Koningin (in mijn geval).  Kom op nou ik weet dat het wat tijd kost, maar je kunt er zo van genieten… 


#1 Breakfast

Dus op nummer #1 staan wafels OMG ik kan daar echt geen genoeg van krijgen maar niet zomaar wafels, nee wafels met roodfruit, griekse yoghurt peer en veel meer… Nu heb ik mijn recept nog niet online staan. Maar hier alvast een preview… Binnenkort ga ik het recept online zetten dus nog even geduld.. Maar ik kon echt niet meer wachten dit te delen (sorry😊). Dus stay tuned & spread the love♥.


#2 Breakfast

(klik hier voor recept)

Op nummer 2 hebben wij de enige echte snelle-hap-want-ik-heb-haast.


 

#3 Breakfast

(klik hier voor recept)

Nummertje 3… Crumble & dadels met rood fruit.. Hemels… Heelijk zondag samen aan de eettafel genieten van het begin van de dag.. Wat wil je nog meer…


#4 Breakfast

(klik hier voor recept)

Dan zijn we alweer bij 4 H A V E R M O U T!  Zoals je al hebt kunnen zien ben ik verslaafd aan havermout. Bijna al mijn ontbijtjes zijn met havermout. Instagram staat er vol mee… Dus ja hier ook weer H A V E R M O U T uit de oven met appel! Te lekkuhhhhhr…..


 

#5 Breakfast

(klik hier voor recept)

5 de laatste alweer en ik zou Merrylou niet zijn als ik niet zou afsluiten met havermout! Dus hier weer één van mijn favorieten! Havermout-koek met appel en kardemompeul. Dus geen excuses meer ontbijten als een koning is vanaf nu officieel!! haha 😜.

Enjoy your healthy breakfast & up 2 getting fitter!

xoxo ml 

3 Responses to “5x gezonde ontbijt-recepten

  • Geweldig! Alhoewel Frietje Pinda op dit moment in een heerlijke maar niet zo gezonde snackperiode zit. Bij je laatste havermout koek ontsprong direct een lekker, vegetarisch gerecht uit mijn hoofd.

    · Een plakje van je havermout koek met een beetje olie knapperig bakken in een koekenpan.
    · Twee, mooie plakken aubergine, gebakken in wat olie met knoflook en rode uienringen.
    · Presenteren op een bord met daarop wat verse veldsla en grove geitenkaas.

    – Frietje Pinda

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: